Anneniz için harika hediye ve etkinlik önerileri !

Anneniz için harika hediye ve etkinlik önerileri !

Paylaş
Anneniz için harika hediye ve etkinlik önerileri !

Her yılın Mayıs ayının ikinci pazarına denk gelen tarihte kutlanan, hepimizin en değerlisi annelerimize armağan ettiğimiz hediyeler ve birlikte geçirdiğimiz zamanla renklenen anneler gününe çok kısa bi süre kaldı. Eğer yoğunluktan, işten-güçten fırsat bulup henüz bir plan yapamadıysanız diye, sizler ve anneniz için anneler gününe özel harika etkinlik ve hediye önerilerini derledik, umarız keyifle okursunuz.

Tatil

Öncelikle annelerimizin hakkını yılda bir günü onlara ayırarak, ufak hediyelerle ödemek mümkün değil bunu biz de çok iyi biliyoruz, ancak onların yüzünü biraz olsun güldürebilmeniz için belki annenize o çok uzun zamandır istediği ufak tatili hediye edebilirsiniz. Büyük küçük tüm tur şirketlerinin anneler gününe özel yaptığı indirimlere henüz göz atmadıysanız, bir atın deriz. Yok, tur şirketiyle uğraşamam ben annemi alır giderim diyorsanız da 2-3 günlük minik bir tatil kaçamağı hem size hem de annenize çok iyi gelecektir, emin olabilirsiniz.

Küçük mutfak aletleri

Hepimizin annesinin evdeki zamanının büyük çoğunluğu mutfakta geçiyor, yemek yapmaktan ve mutfakta vakit geçirmekten alacağı keyfi biraz olsun artırmak için ona yepyeni bir küçük mutfak aleti hediye edebilirsiniz. Kahve tutkunları için yeni çıkan renkli kahve makineleri harika bir seçenek olabilir, bunun yanı sıra her zaman sağlıklı beslenmemiz için elinden geleni yapan annemizi bir katı meyve sıkacağı da çok mutlu edebilir. Küçük mutfak aletlerinin hepsi var bizde yahu dediğinizi duyar gibiyim, ama hiç merak etmeyin zaten olan bir şeyin yenisini aldığınızda bile havalara uçacaklar.

Mücevher

Annelerimiz tartışmasız en kıymetlimiz, onları mutlu etmek için bir öpücük versek yeter ama bu sezon o kadar şık mücevherler var ki, eminiz anneniz çoktan bir tane beğenmiştir, çaktırmadan ağzını arayarak hangisi olduğunu kolayca öğrenebilir ve onu bu yıl minik ışıltılı bir hediyeyle de mutlu edebilirsiniz. Anneler gününe özel hazırlanmış setlerden tutun, annenizin kişisel zevkine hitap edecek belki içinde sizin isminizin yazdığı özel tasarımlara kadar binlerce seçenek arasından size, annenize ve bütçenize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

İstanbul’da yaşayanlar için etkinlikler

Baharın da gelişiyle tüm şehirlerde olduğu gibi İstanbul’da da etkinlikler peş peşe düzenlenmeye başladı, annenize aldığınız hediyenin 13 Mayıs’ta olması şart değil, siz onun en sevdiği sanatçılardan birinin konserine bilet almak istiyorsanız, sakın durmayın. Ancak ille 13’ünde olsun diyenler için birkaç önerimiz var,

1. Tolga Çevik – Tolgshow Zorlu PSM’de gerçekleşecek bu etkinlik hem anneniz hem sizin için çok eğlenceli bir güne dönüşebilir.

2. Önerimiz ise yine Zorlu PSM’de gerçekleşen Jazz Festivali’nden herhangi bir etkinliğe bilet.

3. Önerimiz ben kapalı alanlara tıkılmak istemiyorum diyenler için daha güzel bir seçenek olabilir, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen Yaşam Festivali’ne annenizle birlikte katılabilirsiniz.

Yok bunların hiçbiri olmadı bize, bizim çimene basmamız lazım diyenlere ise Maçka Parkı’nda veya Moda sahilde piknik önerebiliriz. Hadi alın annenizi, çıkın.

İzmir’de yaşayanlar için etkinlikler,

İzmir’de yaşayan ve el işlerine meraklı annelerimiz için, bu pazar Yabets Sinagogu’nda Halı Dokuma ve Sepet Yapım Atölyesi var, örgü el işi gibi konulara meraklı bir anneniz varsa bu atölyeye bayılacağınza eminiz, bunun dışında kendi hobi alanına uygun herhangi bir atölye de araştırabilirsiniz.

Bunun dışında Tasting Alaçatı veya Bergama Tiyatro Festivali’de annenizle gitmek isteyeceğiniz harika etkinliklerle dolu, hemen bir göz atıp kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Ankara’da yaşayanlar için etkinlikler

Ankara’da yaşayanlar ve Jazz seven annelerimiz çok şanslılar çünkü 22.Uluslararası Ankara Jazz Festivali bu hafta sonu devam edene etkinliklere sahne olacak, siz ve anneniz müzik dinlemeyi seviyor ancak yalnızca piyanoyu tercih ederiz ediyorsanız da Sihirli Parmaklar, Jura Margulis Piyano Resitali Mozarthaus Sanat ve Konser Evi’nde gerçekleşecek, biletler tükenmeden yerinizi ayırmanızı öneririz. Bunlar güzel ama tam içime sinmedi diyorsanız, bu yıl ilki düzenlenen Mom Kids Festival tam size göre olabilir, Güven Yaşam’da düzenlenecek festivalde workshoplardan tutun sağlık taramalarına, konserler ve yarışmalardan resim etkinliklerine kadar ne ararsanız bulabileceksiniz. Toplamda 3 gün sürecek olan festival annenizle keyifli zaman geçirmek için harika bir seçenek olabilir.

Bütün bu hediyeler ve etkinlikler bir kenara, annenizin sadece bir telefonunuzla veya sarılmanızla bile dünyanın en mutlu annesi olacağından şüphemiz yok. Böyle günlerde önemli olanın hatırlamak, hatırlanmak ve birlikte zaman geçirmek olduğunu unutmayın. Size ve annenize harika hafta sonları dileriz.

Bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun!

Yorum yok

Yorum bırak