Otomobilini çok seven babalara özel hediyeler

Otomobilini çok seven babalara özel hediyeler

Paylaş
Otomobilini çok seven babalara özel hediyeler

Babalar Günü hazırlıklarınız başladı mı? Eğer hediyeniz henüz belli değilse, KolayOto’dan sizin için seçtiğimiz 5 otomobil hediyesine mutlaka göz atın.

18 Haziran babalar günü için alınabilecek hediyeler şimdilerde herkesin gündeminde. Unutmayın ki onun için hazırlayabileceğiniz en güzel hediyelerden biri içinde sürekli vakit geçirdiği otomobili için alacağınız hediyeler olacaktır. İster sabahtan akşama kadar direksiyon başında olsun, ister sadece işten eve, evden işe şeklinde otomobil kullanıyor olsun, KolayOto’dan onun için satın alabileceğiniz hediyeler var.

İşte sizin için seçtiğimiz babalar günü hediyeleri.

1. Pasta cila

Otomobilini çok seven bir baba mutlaka otomobilinin nasıl göründüğü ile de yakından ilgileniyordur. Onun için otomobilinin dış görünüşü sürekli temiz ve parlak olmalı. Babalar günü hediyeleri için özel hazırladığımız koleksiyonda yer alan Turtle Wax Ice Serisi 227 gram pasta cila ona uygun bir hediye olabilir.

Kolay uygulanabilir formülü ile güneş ışığında bile hiçbir iz bırakmayan Ice Paste Wax yeni akıllı kalkan teknolojisi ve özel olarak formüle edilmiş sentetik polimer içeriği ile aracınızın yüzeyinde görünmez bir bariyer oluşturur ve mükemmel bir koruma sağlar. Araç dışı plastik yüzeyler, krom kapılar, farlar ve lensler için kullanılabilir.

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/turtle-wax-ice-serisi-pasta-cila-227-gr-t-465r.html

2. Jant

Bir otomobilin dış görünüşünü değiştiren başlıca parçalardan bir tanesi de janttır. Jantlar hem yakıt ekonomisine katkıda bulunurken hem de orjinal olarak gelen jantlardan memnun olmayan araç sahipleri için araçlarına estetik bir görünüm kazandırabilir.

Babalar Günü özel koleksiyonumuzda bulunan Carre 619 oto jant da tam olarak aracına yeni bir görünüm kazandırmak isteyenlere özel olarak seçildi.

Aracına yeni ve estetik bir görüntü kazandırmak isteyenlere uygun olan Carre 619 alüminyum jant, çelik janta göre daha hafiftir, dolayısıyla performans ve yakıt tüketimi anlamında avantaj sağlamaktadır. Yüksek balans tutma kabiliyetine sahiptir. Sürüş konforu ve güvenliğini artırır.

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/carre-619-7×16-5×98-et38-bd-oto-jant.html

3. Klima temizleyici

Yaz mevsimi kendini hissettirmeye başlamışken aracınızın klimasına bakım yapmanın tam zamanı! Temizleyici bir sprey olan Carpex 250 ML klima temizleyicisi otomobiliniz, eviniz ya da ofisinizdeki klimalardan gelen mikropları ve bakterileri yok eder. Klimanızdan gelen havaya ferah koku verir.

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/carpex-klima-temizleyici-250-ml.html

4. Çizik giderici

Her otomobil sahibinin canını sıkan noktalardan bir tanesi de aracında bulunan çiziklerdir. Bu noktada Turtle Wax çizik tamir kiti giriyor.

Hafif çiziklerden derin çiziklere kadar araç yüzeyi üzerindeki çizikleri tamir etmek için yenilikçi kullanımı kolay zımpara pedleri ile birlikte kaliteli vernik kalemine sahiptir. Vernik ve rengi geçmiş astara gelmiş çiziklerde dahil uygun rötuş boyası temin edildiğinde çizik tamir kiti en derin çizikleri bile gözle görünmez ve dokunulduğunda hissedilmez hale getirir. Hepsini tek başınıza adımları takip ederek uygulayabilirsiniz de!

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/turtle-wax-profesyonel-cizik-giderici-set-t-234kt.html

5. Araç süpürgesi

Otomobilini çok seven babaların ortak özelliği de otomobilinin temizliğine önem vermesi. Babalar günü hediyesi önerilerimizde bu durum için çok güzel bir ürüne yer verdik: Black&Decker Araç Süpürgesi!

12V/12.5Watt gücünde motoru olan bu süpürge etkili araç içi temizlik için ideal. Araç çakmak girişine uygun 12Volt adaptör ve 5 metre uzunluğundaki kablosuyla otomobil içinde ulaşamayacağı yer yok! Araç aküsüne de zarar vermeden maksimum temizlik sağlar.

İncelemek ve satın almak için: http://kolayoto.com/blackdecker-nv1200av-12v-125watt-arac-supurgesi.html

Babalar günü özel koleksiyonumuzdaki tüm ürünleri incelemek ve peşin fiyatına 6 taksit, ücretsiz kargo ve diğer KolayOto avantajları ile satın almak için tıklayın: http://kolayoto.com/babalar-gunu-icin-ne-hediye-alsam.html

Yorum yok

Yorum bırak