Goodyear Eagle Sport All-Season | Lastik Model İnceleme

Goodyear Eagle Sport All-Season | Lastik Model İnceleme

Paylaş
Goodyear Eagle Sport All-Season | Lastik Model İnceleme

Goodyear Eagle Sport All-Season, mükemmel yol tutuşu ile dört mevsim lastik ihtiyacını bir arada karşılayan bir binek araç lastiğidir. Her türlü yol koşulunda çekiş gücü, yol tutuşu ve kısa fren mesafesiyle performansı güçlü bir lastik olan Eagle Sport All-Season bir lastikten beklenen her şeyi karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. 

Goodyear’ın bu modeli için ılıman iklimlerde seyahat eden sürücüler tarafından tercih edilen bir fiyat-performans lastiği demek yanlış olmaz. Sırt deseninde kullanılan özel blok tasarımı sayesinde virajlı yollarda mükemmel yol tutuşu sağlarken, manevra kabiliyetini de optimize eder. Bunlara ek olarak, lastik sırt deseninde yer alan dört geniş kanal sayesinde suyu kolayca tahliye etmeyi amaçlar. Sonuç olarak, suda kızaklamayı önleyerek sürücüsüne güvenli sürüş sağlar. Yapısında bulnan poliamid ile yüksek hız performansı ve istikrarlı bir sürüşü birlikte destekler. 

Kılcal kanallarının derinliği sayesinde Goodyear Eagle Sport All-Season, lastik aşınmasını yavaşlatır ve konforlu sürüşün devamlılığını sağlar. Buna ek olarak, bu kılcal kanalların açıları yere temas yüzeyini arttırmaya yardımcı olur. Böylece, dört mevsim boyunca mükemmel yol tutuşu performansını destekler. Ayrıca, küçük kazalarda darbeyi azaltmayı amaçlayan jant koruyucu özelliğe sahip bir Goodyear lastiğidir. Eagle Sport All-Season’ın üretiminde kullanılan RaceWrap Construction Teknolojisi sayesinde direksiyonun daha hızlı tepki vermesine olanak tanır. Bunlara ek olarak, NASCAR yarışmasında kullanılan Eagle Race lastiklerinin yapısında bulunan materyallere sahip olmasıyla  performansını arttırarak sürücüsünün beklentilerini aşmayı amaçlar. 

Eagle Sport All-Season Artı ve Eksileri

  • + Kuru ve ıslak zeminde mükemmel yol tutuş performansı
  • + Suda kızaklamayı önleyici tasarım
  • + Jant koruyucu 
  • + Virajlı yollarda manevra kabiliyeti
  • – Gürültülü

BaşarımlarPuanlama
Kuru Zeminde Yol Tutuşu %97
Islak Zeminde Yol Tutuşu%97
Konfor%87
Direksiyon Hakimiyeti%93
Karlı Zeminde Yol Tutuşu%90

Sonuç olarak incelendiğinde, Goodyear Eagle Sport All-Season tüm yıl kullanılabilirliği ile yüksek performans sunmayı amaçlayan bir tasarıma sahiptir. Üretiminde kullanılan yenilikçi teknolojiler sayesinde sürücülere konforlu sürüş deneyimi yaşayabilmeleri için tavsiye edilen bir lastiktir.

Bu lastik ile benzer özelliklere sahip Michelin Pilot Sport 4 dört mevsim lastiğini buradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca, diğer popüler dört mevsim lastiklerimize göz atmak için Model İncelemeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Yazan: Simay Tepegöz

Yorum yok

Yorum bırak