Arabanız kişiliğiniz, alışkanlıklarınız ve yaşam tarzınız hakkında ne söylüyor?

Arabanız kişiliğiniz, alışkanlıklarınız ve yaşam tarzınız hakkında ne söylüyor?

Paylaş
Arabanız kişiliğiniz, alışkanlıklarınız ve yaşam tarzınız hakkında ne söylüyor?

Öncelikle herkese merhabalar, çoğumuzun hayatı evden işe, tatile, eğlenmeye gitmekle geçiyor. Haliyle de en çok vakit geçirdiğimiz yerlerden biri yollar. Arabamızın konforlu olması ve hayat tarzımıza uyması olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Peki acaba arabanız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?

Sedan araca sahip kişiler

Bu tarz kişilerin genel olarak kurumsal bir şirkette beyaz yakalı olarak çalıştığını söylemek pek de yanlış olmaz. Arabanızda alana önem veriyorsunuz ve muhtemelen aileniz kalabalık. Biraz tedbirli yaşamaktan hoşlanan, güvenliğe ve prestije önem veren biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Gelen aramaları anında cevaplamak için bluetooth bağlantısı, ve sürüş rahatlığı arabanızda aradığınız ilk özellikler olabilir. Üstüne bir de düşük yakıt tüketimli bir model seçtiyseniz değmeyin keyfinize. Etrafınızdakilerin sizinle ilgili ne düşündüklerini biraz umursayan bir yapınız var ve bu yaşam tarzınıza da yansıyor.

Hatchback araca sahip kişiler

Eğer hatchback bir arabanız varsa yaşınızın 40’ın altında olduğunu ve genel olarak park sorunu yaşanan bir semtte yaşadığınızı söyleyebiliriz. Arabanın performansının size yetişmesi sizin için çok önemli, burada kastettiğimiz şey, arabanın sizin hayatınızı kolaylaştıran bir şey olması gerektiğini düşünüyorsunuz, park yeri ararken veya hızlanırken zaman kaybettiren bir şey değil. Aileniz çok kalabalık değil veya sürekli olarak arabanıza binen birileri yok, tam anlamıyla kişisel bir arabanız var, arabanızı seçerken belki sizi bir sunroof belki arabanın tasarımı belki de müzik sistemi bu arabayı seçmeye itti. Küçük detaylara önem veren ve bunlarla mutlu olabilen birisiniz. Sizin için etrafınızdaki eşyaların, ortamların veya bulunduğunuz yerin estetik algınıza hitap etmesi çok önemli.

Station Vagon araca sahip kişiler

Bu tarz araca sahip olan bir avuç insandan biri de sizseniz, çoğunluğun tercih ettiği şeyler sizin pek sumrunuzda olmaz diyebiliriz. Kalabalık bir ailesi olan ve gezmekten hoşlanan birisiniz, arabanızla bir şeyleri taşıyabilmek sizin için önemli. Bunlar ailenizin tatile giderken götürdüğü eşyalar da olabilir, sizin işinizle ilgili şeyler de olabilir, kamp malzemeleriniz de olabilir, kim bilir! Ama arabanızda alana ihtiyaç duyduğunuz gibi hayatınızda da duyuyorsunuz. Sık sık doğayla iç içe olmadan, ayağınızı çimene basmadan yaşamanız pek mümkün değil. Şehrin kalabalığından ve hızından pek hoşlanmıyorsunuz ama belki de çoğumuz gibi mecbursunuz. Hayatınızın olmazsa olmazı konfor ve kişisel alan. Bu kişisel alana saygı duyulması da sizin için çok önemli aileniz ve sevdiklerinizle bu konuda sıkça konuşuyor olabilirsiniz. Yaşam tarzınıza ve seçimlerinize saygı duymayan kişilerden uzak durmaya çalışıyor ve kendi yolunuzdan ayrılmıyorsunuz.

Cabrio araca sahip kişiler

Ya yaşınız ya ruhunuz genç, araba tutkunu olmanız çok yüksek bir ihtimal ve arabanızda aradığınız şeyler performans, prestij, tasarım şeklinde özetleyebiliriz. Arabanız üstü açılabilen bir modelse belki de garajınızda veya kalbinizin bir kösesinde bir motosiklet var diyebiliriz. Cabrio araç tercih ettiyseniz sizin için konfor pek önemli değil. İstediğiniz gibi yaşıyorsunuz ve kafanıza başka şeyleri takmıyorsunuz. Macerayı seven ve aşırı sosyal bir yapınız var. Eğer bir spor ile ilgileniyorsanız bu kesinlikle tek başına performans sergilenen bir spor dalı olmalı boks veya tenis gibi.

SUV araca sahip kişiler

Konfor elbette herkes için önemli ama sizin için bir başka. Sizin için arabanızın yüksekliği, ön camın görüş açısı, güvenliği, aracın dayanıklılığı gibi birçok şeye önem veriyorsunuz. Zorlu sürüş koşullarına uyum sağlayacak bir araba tercih ettiğiniz için sık sık şehirler arası yolculuk yapıyor olmanız ve doğa sporlarıyla ilgilenmeniz olası. Farklı yerler görmeyi keşfetmeyi seviyorsunuz, herkesin gidemediği küçük kasabaları ve köyleri ziyaret etmeyi seviyorsunuz. Genel olarak gösterişli şeyleri sevdiğinizi söylemek çok da yanlış olmaz, arabanız size güven vermeli. Yakıt tüketiminin ekonomik olması pek öncelikleriniz arasında değil, rahatınız ve keyfiniz için para ve zaman harcamaktan kaçınmıyorsunuz.

Umarız keyifle okumuşsunuzdur, herkese iyi pazarlar!

Yorum yok

Yorum bırak