Michelin CrossClimate 2 | Lastik Model İnceleme

Michelin CrossClimate 2 | Lastik Model İnceleme

Paylaş
Michelin CrossClimate 2 | Lastik Model İnceleme
Michelin CrossClimate 2

Michelin CrossClimate 2, önceki modeli CrossClimate’ın performansından fazlasını sunmayı hedefliyor. Michelin’in bu modeli SUV, 4×4 ve hafif ticari araç sahibi kullanıcılar için uygun bir dört mevsim lastiğidir. Üreticisi Michelin, bu modeli binek araçlar için de uygun olacak şekilde tasarlamıştır. Amaç, Michelin güvencesi ile size yılın 365 günü konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşatmaktır. 

Neden CrossClimate 2’yi Tercih Etmelisiniz?

CrossClimate 2, kuru zemin performansının yanında ıslak zeminde ve karlı yollarda güçlü yol tutuşu ile daima güvenliğinizi önemser. Özellikle, sahip olduğu 3PMSF(Üç Zirveli Kar Tanesi) sertifikası ile kış koşullarında kullanıma uygun olduğunu ispatlar. Bunun yanında, M+S işaretlemesine sahip olan Michelin lastik modeli çamurlu ve ıslak zeminde de güvenli seyahat sunmayı destekler. 

Michelin CrossClimate 2, sırt tasarımında kullanılan materyaller sayesinde uzun lastik ömrü sunar. Rakiplerine kıyasla 1 yıl ekstra diş ömrü vadeden modelin sunduğu avantajlar elbette bununla sınırlı kalmıyor. Sırt deseninde yer alan blokların açıları sayesinde suyu lastiğin temas alanında uzaklaştırır. Böylece, çevresel oluklara iş bırakmaz. Sonuç, suda kızaklama riski minimuma düşer ve güvenle yolculuğunuza devam edersiniz. 

Tarafsız kuruluşlar tarafından yapılan karlı zemindeki çekiş gücü testinde, CrossClimate 2 rakiplerine kıyasla %31 daha iyi çekiş sağlayarak ön plana çıkmıştır. Ayrıca, lastik yapısında kullanılan polyamid sayesinde yüksek hız stabilitesini sağlayarak yüksek performans sunmayı amaçlar. Kısaca, tüm yıl boyunca size güvenli sürüş sunmak amacıyla üreticisi Michelin tarafından üretilen CrossClimate 2 sizi asla yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor.

Michelin CrossClimate 2 ile benzer özelliklere sahip diğer lastiklere göz atmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca, diğer popüler lastikleri incelemek için Model İncelemeleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yazan: Simay Tepegöz

Yorum yok

Yorum bırak