Kenda Lastik Fiyatları

Kenda Lastik Fiyatları

Paylaş
Kenda Lastik Fiyatları

Kenda, 1962 senesinde hızlı bir şekilde adım attığı sektörde ünü kısa sürede dünya çapında yayılarak günümüzde tüm kıtalara ihracat yapan büyük bir lastik devi haline gelmiştir. Ürettiği dayanıklı ve üstün performanslı lastikleri rakiplerine kıyasla çok daha uygun fiyatlar ile kullanıcılarına ulaştırması ve her çeşit araca göre lastik üretimi yaparak tüm kesimlere hitap etmesiyle yükselişine hız kesmeden devam etmektedir.

Bilinilirliğinin her geçen gün artması Kenda’nın başarısının bir ispatı niteliğinde. Kenda kış lastiklerinin çok soğuk havalarda dahi esnekliğini kaybetmeyen yapısı ve hem karlı hem buzlu zeminlerde sahip olduğu performansıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Benzersiz sırt deseni ve dişli yapısıyla en zor yol şartlarında üst düzey performansa sahip olması da göz dolduran bir başka özelliği.

Aynı başarısını yaz lastiklerinde de sürdüren Kenda lastiklerinin ıslak zemin performansı oldukça başarılı sonuçlar vererek bağımsız test kuruluşları tarafından da onaylanmıştır.

www.kolayoto.com bağlantısından tüm Kenda lastiklerine ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. Kolayoto farkıyla uygun fiyat ve cazip ödeme seçeneklerine sahip olmanın ve Kenda kalitesini tecrübe etmenin keyfine hemen varabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak