Kumho Lastik Fiyatları

Kumho Lastik Fiyatları

Paylaş
Kumho Lastik Fiyatları

Adından sıkça söz ettiren Kumho lastikleri 50 yılı aşkın süredir lastik piyasasına adına yakışır işler yaparak sektöre değerli katkılarda bulunmuş ve hala da bulunmaya devam ediyor. 1960 yılında Güney Kore’de kurulan Kumho, Amerika, İngiltere, Çin, Güney Kore ve Almanya’da kurduğu AR-GE tesislerine ciddi yatırımlar yaparak araştırma ve geliştirme konusunda oldukça hassas bir tavır sergiliyor.

kumho

Geliştirdiği lastikler ile kış mevsiminin vazgeçilmezleri arasına adını kazıtan Kumho, yaz lastiklerinin de sıcak havalarda gösterdiği başarılı performansı ile kendisine duyulan güveni boşa çıkarmıyor.

2002 yılında dünyanın ilk 26” ultra performans lastiğini üreterek bir ilke daha imza atan Kumho ilklerin lastik firması olduğunu bir kez da ispat ediyor.

Kumho’nun 181,99 TL gibi rekabetçi bir fiyattan başlayan kış lastikleri kullanıcılarına vaat ettiği üstün performansı başarıyla yerine getiriyor. Bunun yanı sıra 122,99 TL’den başlayan yaz lastikleri ise sahip oldukları teknolojinin yanı sıra sundukları uygun fiyat seçenekleriyle yüzleri güldürüyor.

http://kolayoto.com/kumho-lastik-fiyatlari bağlantısından tüm Kumho lastiklerinin fiyatlarına  ulaşabileceğiniz gibi Kolayoto güvencesiyle hızlıca bu lastiklere sahip olabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak