Mickey Thompson Lastik Fiyatları

Mickey Thompson Lastik Fiyatları

Paylaş
Mickey Thompson Lastik Fiyatları

Kendisi de başarılı bir off-road yarışçısı olan Mickey Thompson tarafından 1963 yılında Amerika’da kurulan Mickey Thompson lastik firması yarış ve performans lastiklerinin yanı sıra arazi araçları içinde off-road lastikler üretmeye başlamıştır.

mickey thompson

Özellikle yoğunlaştıkları bu alanda ciddi atılımlar gerçekleştiren şirket, arazi aracı lastiklerinin gelişimine büyük katkılarda bulunmuştur. Sahip olduğu özel dişli sırt tasarımı sayesinde yol dışı çamurlu ve taşlı zeminlerde üstün performans sergilemektedir. Aynı zamanda lastiklerin dayanıklılıkları sayesinde bu tarz yollarda dahi uzun ömürlü kullanım imkanı sunmaktadır.

Cooper Tire & Rubber Company tarafından 2003 yılında satın alınarak gücüne güç katan Mickey Thompson alanında lider bir marka olmayı sürdürmektedir.

http://kolayoto.com/mickey-thompson-lastikleri sayfasından tüm Mickey Thompson lastiklerinin detaylarına ve özelliklerine ulaşabilirsiniz. 419,10 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan lastikler off-road kullanıcıları için sahip olabilecekleri en büyük teknoloji olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Yorum yok

Yorum bırak