Bir kadının gözünden “Kolayoto Servis” deneyimi

Bir kadının gözünden “Kolayoto Servis” deneyimi

Paylaş
Bir kadının gözünden “Kolayoto Servis” deneyimi

Bir kadın olarak kendi arabamın bakımını kendim üstlenmem her zaman arkadaşlarım ve ailem dahil olmak üzere çevremdeki herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanan bir durum olmuştur. Kadınlar ve otomotiv sektörü ile alakalı kafadaki tabuları, önyargıları siz de bilirsiniz. “Kadın başına” ile başlayan bu cümlelerin çoğu feminist karakterime ters düşse de şimdiye kadar hep içimde az da olsa bir şüpheyle, hep biraz da olsa tedirgin giderdim servislere, lastikçilere.

Arabamın sorununun ne olduğunu anlattığımda ciddiye alınmayıp “ya sen ne anlarsın” lafını işittiğim servislerden tutun, “kadın, nasıl olsa anlamaz” diyip fazla fatura kesmeye çalışan lastikçilere kadar maalesef birden fazla negatif tecrübem vardı bu konuyla alakalı. Eminim ki benim dışında yüzlerce kadın aynı şeyi yaşamıştır.

İşte bu yüzden sizlere Kolayoto servisten bahsetmek istiyorum. Benim Kolayoto ile işbirliği yaptığım aşikar, yazımı okuduğunuz yer kurumsal bir blog, farkındayım ve tarafsızlığımın sizler gözünde belki bir değeri yok, ancak ben yine de paylaşmak istiyorum.

Biz kadınlar birlikte çalıştığımız kurumlara bile sorgulayıcı bir tavırla yaklaşırız, keza yaşadığım bu deneyim tam anlamıyla Kolayoto Servis’in bir müşterisi olarak başımdan geçenlerdir, bundan emin olabilirsiniz.

Arabamın bakım zamanı göstergeleri yanınca, bizim Kolayoto Servis’i denemenin fırsatı geldi diye bira sevindim açıkçası, girip site üzerinden servisleri ve puanlarını inceledim, bana uygun gün ve saate randevu oluşturdum ve gittim. Benim tercih ettiğim servis Kağıthane’deki Yakup Oto oldu, kendileri Fiat yetkili servisi.

Daha arabayı içeri sokup el frenini çeker çekmez birisi kapımı açıp hoşgeldiniz hanımefendi diyerek karşıladı beni, nasıl olduğumu bir şeyler içip içmeyeceğimi sorduktan sonra arabamla ilgili sorular sordu, ihtiyacımın ne olduğunu tespit edince de sizi bekleme salonumuza alalım orada bir şeyler ikram edelim vaktiniz varsa dedi, olur tabiki dedim. Çantamı almak için arabama gidince farkettim ki direksiyonu, el frenini ve vitesi streç film ile kaplamışlar, bunun sebebini sorduğumda ise çalışan ustaların ellerinden motor yağı vb. Bir madde bulaşıp leke yapmasın diye yaptıklarını söylediler.

Ben kahve ve dergiler eşliğinde adeta bir dişçi muayenehanesinde yada kuaförde sıra bekler gibi arabamın işlemlerinin bitmesini beklerken yetkililer sık sık yanıma uğrayıp bir ihtiyacımın olup olmadığını sordular.

Arabamın tüm işlemleri tamamlandığında ise arabayı servisin önüne kadar çıkartıp beni oradan yolcu ettiler. Kolayoto Servis’in partnerlerini özenle seçtiğini zaten biliyordum, ama servislerin puanlarının, yorumlarının olması, fotoğraflarını, haritadaki yerini görebilmem seçim yaparken işimi çok kolaylaştırmıştı. Yakup Oto’nun misafirperver ekibi ve yöneticileri de bu ilk olumlu servis tecrübeme büyük oranda etki etti elbette.

Ben tek başına bir kadın olarak, dolandırılmış, tedirgin veya küçük görülüyormuş gibi hissetmeden, aldığım hizmetten %100 memnun ayrıldım, ve yakın çevremle de bu tecrübemi paylaştım. Benden sonra Kolayoto Servis’i kullanıp başka servislere giden arkadaşlarım da aynı derecede memnun ayrıldılar.

Aklınızın bir köşesinde dursun, ihtiyacınız olduğunda bir açıp bakın, servisleri inceleyin. Emin olun pişman olmayacaksınız.

hhf4w.

Yorum yok

Yorum bırak