Michelin 185 65 15

Michelin 185 65 15

Paylaş
Michelin 185 65 15

Türk lastik pazarında otomobil, kamyonet, ağır vasıta, tarım ve iş makinesi ile forklift gibi bir çok farklı türden lastik ile yer alan Michelin 1936 yılından bu yana Türkiye’de dağıtım yapmaktadır. Ürettiği lastiklerin kalitesi ve uzun ömrü sayesinde günden güne çok daha fazla kişiye ulaşarak kendisine güvenen insanların sayısını arttırmaktadır.

En ileri teknolojilerini bünyesinde topladığı Michelin Energy Saver lastikleri otomobil sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Yaz mevsiminin yüksek sıcaklıklarında rahatlıkla kullanılmaya uygun olarak üretilen lastik 185 65 15 ebatı için 152,53 TL olan fiyatıyla da yaz lastikleri arasında kendini hemen belli ediyor.

http://kolayoto.com/michelin-energy-saver-grnx-185-65r15-88t.html lastikleri karbon karası yerine %100 yeni nesil silikadan oluşarak güvenliği en üst seviyeye taşımıştır. Dayanıklı Güvenlik Bileşeni sayesinde ıslak zeminlerde yapılan sürüşlerde çok uzun kilometrelerce emniyetten ödün vermeden güvenle seyahat etmenizi sağlar.

Yeşil Lastik olarak ta bilinen Energy Saver lastikleri çevreye olan duyarlılığının yanı sıra enerji tüketimini en aza indirerek çok daha uzun ömürlü bir lastik olarak tasarlanmıştır.

Yorum yok

Yorum bırak