Michelin 185 60 15

Michelin 185 60 15

Paylaş
Michelin 185 60 15

Michelin lastiklerinin sahip olduğu başarıların en büyüğü güvenlik, uzun ömür ve yakıt tasarrufunda en iyi teknolojiye sahip olmasıdır. Saygı ilkesine verdiği önem sebebiyle hem kullanıcılarına hem de çevreye duyduğu saygı ile en iyi hizmeti vermek her şeyin üzerinde gelmektedir. Bunları sağlarken dayanıklılık ve performans için geliştirdiği teknolojileri de diğer özelliklerle birlikte harmanlayıp en iyi lastiğe ulaşmayı hedefliyor.

Michelin Energy Saver lastikleri de tam olarak bu amaca hizmet ediyor. Binek araçlar için yaz lastiği olarak üretilen Energy Saver, 185 60 15 ebatlarında lastik arayanlar için doğru adres.

http://kolayoto.com/michelin-energy-saver-grnx-185-60r15-84t.html ürünleri piyasaya 209,53 TL olan fiyatıyla sunulmaktadır. Michelin Energy Saver lastiklerini özetleyecek olursak güvenlik ve tasarruf kelimeleri tam yerinde olacaktır. Özelliklerine detaylı baktığımızda:

  • – 10.000 km’den fazla dayanmaktadır.
  • – 80 litreye kadar yakıt tasarrufu sağlar.
  • – Islak zeminde fren mesafesini 3 metreye kadar kısaltmaktadır.
  • – Çevre dostudur.

Ekonomi ve emniyet adına büyük adımlar atan Michelin, bu lastikler ile kullanıcılarına yeni ve tarifsiz bir deneyim yaşatmaya hazır.

Yorum yok

Yorum bırak