Güvenilir servis nasıl seçilir?

Güvenilir servis nasıl seçilir?

Aracınız için en doğru ve güvenilir servisi seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Paylaş
Güvenilir servis nasıl seçilir?

Arabanızı aldığınız ilk günü hatırlıyor musunuz?

Ah o ne büyük mutluluktu! Başlarda her şey toz pembeydi. Gözünüzden sakındığınız arabanız sorunsuz, tıkır tıkır işliyordu- tabi büyük bir aksilik olmadıkça- ama zaman geçtikçe o gözümüz gibi baktığımız arabalarımız arızalanmaya başlıyor ve belli bir süre çalışan her makine gibi bakım-onarım ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Ee garanti süreniz de doluyor haliyle, başlıyoruz arabanız için en güvenilir özel servis aramaya!

Peki, arabanız için doğru servisi nasıl bulabilirsiniz? Elbette dikkat etmeniz gereken belli başlı unsurlar var. İşte bunları sizin için sıraladık. Doğru servis seçme rehberimize göz atarak, aracınız için en doğru ve güvenilir servisi bulabilirsiniz.

Doğru ve güvenilir servis seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

1-Usta kalifiye mi?

Otomobilinizi kime emanet edeceğiniz servis seçerken en çok dikkat etmeniz gereken konu. Hizmet veren ustanın işinin ehli, yetkin biri olduğundan emin olmalısınız. İnternette araştırma yaparak, daha önce bu servisi kullanan tanıdıklarınıza danışarak ve ustanın belgelerini servise gittiğinizde kontrol ederek buna karar verebilirsiniz.

2-Lokasyon olarak size yakın mı?

Aracınızı oraya bırakıp alırken problem yaşamamak veya bunu en aza indirmek için size yakın olan servisleri tercih etmelisiniz.

3- Kullanılan malzeme orjinal mi?

Birçok özel servis orjinal parça yerine yan sanayi parçalar kullanıyor ve bunlar tabi ki aracınızın performansında düşüşe sebebiyet verebiliyor. Kullanacaklarını söyledikleri malzemeleri önceden araştırarak bu sebeple yaşanabilecek sorunların önüne geçebilirsiniz.

4- Bekleme alanı var mı?

Kısa sürede halledilebilecek bir arızanız varsa eğer, servisin içinde oturarak aracınızı bekleyebileceğiniz bir alanın olması çok önemli. Emin olun dakikalarca ayakta durmak istemeyeceksiniz. Aslında bu madde kadın sürücüler için, serviste hayati önem taşıyor diyebiliriz. Kadın sürücüler zaten servise tek başlarına gitmek konusunda çok tereddütlüler, üstüne bir de orada ayakta olmak ve rahatsız hissetmek istemeyeceklerdir.

5- Aracınıza uygun hizmet alabiliyor musunuz?

Neredeyse bütün servisler tüm araba markalarına hizmet verseler de bazı servisler belli araba markalarına servis hizmeti sağlayabilmekteler. Servise gitmeden önce telefonla arayarak veya internetten araştırarak sizin otomobilinize hizmet verebileceklerinden emin olmanızı tavsiye ederiz.

6-Fiyat/Performans oranı nasıl?

Konu özel servis olunca, fiyat skalası bir hayli genişliyor. Arabanız için talep ettiğiniz hizmet için servislerden aldığınız fiyatlar arasında uçurumlar olabiliyor.Burada en çok dikkat edilmesi gereken husus Fiyat/Performans oranı. Aracınız için en uygun fiyatlı hizmeti almak isterken hiç aklınıza gelmeyecek sorunlarla  (yan sanayi parça kullanımı, sürekli ertelenen teslim süresi, kısa süre sonra aynı arızanın tekrarlanması….) karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sebeple servis araştırması yaparken sunulan hizmete biçilen pahanın hizmetin kalitesiyle orantılı olup olmadığına mutlaka dikkat edin.

Peki doğru ve güvenilir servisi bulmanın daha hızlı ve kolay bir yolu yok mu?

Elbette var! Zaten zor ve yoğun olan hayatınızı bir de arabanızın servisi için kaygılanarak saatlerce araştırma yaparak daha da yorucu hale getirmek istemezseniz, KolayOto’nun servis ağından yararlanabilirsiniz. Size en yakın servislere anında ulaşabilir, servislerin aracınıza uygun hizmet verip vermediğini, hangi hizmetleri sağladığını, anlaşmalı olduğu sigorta şirketlerini, kullanıcı yorum ve puanlamalarını dilediğiniz anda görüntüleyebilir, size uygun olan gün ve saate kolayca randevu oluşturabilirsiniz. Kolayoto servis ağına ulaşmak için tek yapmanız gereken buraya tıklamak!

-HHF4W

Yorum yok

Yorum bırak