Oto buzdolabı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Oto buzdolabı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Paylaş
Oto buzdolabı seçerken dikkat etmeniz gerekenler
Nasıl araç içi oto buzdolabı seçilir?

Yaz mevsiminde otomobil ile ister pikniğe ister yolculuğa çıkın, araç içi oto buzdolapları hayat kurtarıcı olur. Araç içi buzdolabı alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Öncelikle ebatına dikkat

Eğer çekirdek aileyseniz 40-50 litre buzdolabı size yeterli olacaktır. Çocuklu ya da kalabalık aileyseniz veya 6-7 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa 65 litre ve üzeri oto buzdolaplarını tercih ederek pikniklerinizi veya yolculuklarınızı daha rahat geçirebilirsiniz.

Araç içi buzdolapları genellikle arka koltukta veya bagaj kısmında taşınır. Küçük bir otomobiliniz varsa daha küçük hacimli araç içi buzdolaplarını tercih edebilirsiniz. Ancak Ford Fiesta gibi araçlarda 50 litrelik buzdolapları rahatlıkla sığar.

Oto buzdolaplarını gücü çakmak girişinden alır

Araç içinde kullanacağınız buzdolabının ihtiyaç duyduğu gücü çakmak girişinden alması yaygın bir özellik. 12V buzdolapları düşük güç tüketirler. Ayrıca adaptör yardımıyla 220V priz ile de çalışan modelleri var. Eğer almayı düşündüğünüz oto buzdolabının ihtiyaç duyduğu güç yüksekse daha kısa sürede soğutma sağlayacak, böylece içindeki malzemeler daha kısa sürede soğuyacaktır. Daha az enerji tüketmesi de böylece mümkün.

Soğuğu koruması izolasyon sayesinde

Piyasada bulabileceğiniz ortalama ürünlerin çoğu neredeyse aynı malzemeden üretmiştir. Ancak önemli olan kapak izolasyonudur. Isı geçirgenliği az olan ürünler ile yan duvarlar yapılmış olabilir, kapak izolasyon contası hakkında ürün detayında ne yazdığına da dikkat etmelisiniz.

İhtiyacınıza en uygun oto buzdolaplarını peşin fiyatına 6 taksit, ücretsiz kargo ve Kolayoto avantajlarıyla satın almak için ➡ http://kolayoto.com/aksesuarlar/oto-aksesuarlar/arac-buzdolaplari.html adresini ziyaret edin.

KolayOto'da satışta olan oto buzdolaplarının güncel fiyatları için linke tıklayabilirsiniz: http://kolayoto.com/aksesuarlar/oto-aksesuarlar/arac-buzdolaplari.html?utm_source=KolayOtoBlog&utm_medium=Link&utm_campaign=Makale
KolayOto’da satışta olan oto buzdolaplarının güncel fiyatları için linke tıklayabilirsiniz: http://kolayoto.com/aksesuarlar/oto-aksesuarlar/arac-buzdolaplari.html

Yorum yok

Yorum bırak