Modifiyenin dozunu kaçıran arabalar

Modifiyenin dozunu kaçıran arabalar

Modifiyede çığır açan zihni sinir arabalar

Paylaş
Modifiyenin dozunu kaçıran arabalar

Herkese merhabalar, hepimiz bazen aklımıza takılan enteresan sorulara yanıt bulmak için malum arama motoruna danışırız,o anlardan birinde linkten linke gezerken karşımıza çıkan bir otomobil fotoğrafı bizi bu konuda araştırma yapmaya itti, efendim karşınızda dünyanın en -deyimi yerindeyse- “ garip “ modifiye edilmiş arabaları.

ŞİŞKO ARABA 

 

Açıkçası bu modifiyenin neden yapıldığına anlam vermekte zorlandık ama fazla kilolarından şikayetçi olan kadın bir sürücünün arabanın içinde zayıf görünmek için yaptığı zekice bir kamuflaj tekniği olduğuna inanıyoruz.

TELEFON ŞEKLİNDE ARABA 

Bu araba Hakan Altun’un telefonun başında çaresiz beklemekten sıkılıp sonunda harekete geçmeye karar vermesi sonucunda ortaya çıkmış gibi görünüyor.  

UFO GİBİ VOSVOS

 

Ufo şeklinde modifiye edilmiş bu arada G.O.R.A’dan dönen Arif’in Dünya’da yabancılık çekmemek için sanayide yaptırdığı bi çalışma olabilir

ROKET GİBİ OLAN ARABA

 

4 sene üst süte hazırlandığı halde Uzay mühendisliğini ve dolayısıyla NASA ‘da çalışma imkanını 2 puanla kaçıran ÖSYM mağduru gençlerimizden biri hırsını arabasından almış.

FÜTÜRİSTİK SAÇMA ARABA

 

Fütürizme gönül vermiş bu kardeşimiz 1980’li yıllarda arabada disco havası 2150 yılında nasıl yaşatılır diye düşünmüş ve ortaya bu çıkmış.

TRUVA ATI


Geçmişten ders alan ve bunu günlük hayatında uygulamayı kendine ilke edinen bir araç sahibi bi türlü alamadığı bir ihale sonucunda kendine böyle bi çözüm bulup kaleyi içten fethetmeyi denemiş olabilir?

MUZ ARABA

 

Evrim teorisine inanan ve maymundan geldiğimizi savunan bir aile bu fikri başkalarına aşılamak için muz tutkularını arabalarını muz şeklinde modifiye ederek herkese göstermek istemişler. Darwin görse pek sevinirdi.

ARKASINDA EK PARÇA OLAN UZUN ARABA


Balkonu salona birleştirme sevdalısı annelerimizden birinin eseri olduğundan en ufak şüphemiz yok, arkasında koltuk kanepe lavabonun yanı sıra örgü şişi, yün ip vb. eşyaların bulunduğundan eminiz dikiz aynasındaki danteli görür gibi oluyoruz hatta.

TURUNCU Bİ KAFA VE AĞIZDA OTURMA YERİ OLAN ARABA

 

Yani bu araba konusunda gerçekten bizim de söyleyecek bir şeyimiz yok. Bi çocukluk travmasından kaynaklandığını düşünüyoruz.

Umarız okurken siz de bizim kadar eğlenmişsinizdir, görüşmek üzere 🙂

HHF4W

Yorum yok

Yorum bırak