Michelin 175 65 14

Michelin 175 65 14

Paylaş
Michelin 175 65 14

Andre ve Edouard Michelin kardeşler tarafından 1889 yılında kurulan firma her türlü soruna karşı modern çözümler sunmayı ilke edinmiştir. Michelin’in kuruluşundan bu yana en büyük silahı her zaman “yenilik” olmuştur. Bu nedenle araştırma ve geliştirme çalışmalarına oldukça önem vererek lastik sektöründeki en büyük AR-GE bütçesini ayırarak teknolojisinin gelişimini desteklemektedir.

Sahip olduğu ileri teknolojiyi fazlasıyla verimli kullanarak otomobil kullanıcıları için Michelin Alpin A4 GRNX lastiklerini geliştirdi. 175 65 14 ebat ölçülerine de sahip olan model, piyasa standartlarına göre %35 daha fazla kilometre ömrü sunarak en ekonomik kış lastiği olarak ön plana çıkmaktadır.

http://kolayoto.com/michelin-alpin-a4-grnx-175-65r14-82t.html lastikleri uzun ömürlü olmalarının yanı sıra 160,95 TL olan fiyatı ile bütçe dostu lastikler olduğunu kanıtlıyor.

Michelin Alpin A4 yapısındaki Full Active Tread teknolojisi sayesinde kış mevsiminin en zor şartlarında dahi mükemmel çekiş gücü ve kısa fren mesafesi sunmaktadır. Tüm hava koşullarında aracınızı güvenle kullanmanıza imkan tanırken buzlu ve ıslak yollarda dahi yol tutuşunu kaybetmeyen özel bir kauçuk yapıya sahiptir.

Üzerinde taşıdığı GRNX işareti çevre dostu bir lastik olduğunun belirtisidir. Düşük yakıt tüketimiyle ekonomi sağlarken, düşük karbon salınımı ile de çevreye zarar vermemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak