Otomobilinizi satarken mutlaka çekmeniz gereken fotoğraflar

Otomobilinizi satarken mutlaka çekmeniz gereken fotoğraflar

Paylaş
Otomobilinizi satarken mutlaka çekmeniz gereken fotoğraflar

Aracınızı satmaya karar verdiniz, gerekli özelliklerini yazdınız ve sıra geldi fotoğraflarını çekmeye. Otomobilinizin hızlı satılmasına etki eden detaylardan bir tanesi de (tabi ki doğru yazılan fiyat, doğru bilgiler ve samimi açıklamalardan sonra) detay fotoğrafları.

Bu yazımızda ilanınızın çekici olması ve kısa sürede satmanıza yardımcı olması için çekmeniz gereken fotoğraflardan bahsedeceğiz.

1. Ön, sağ ve sol çarpraz fotoğraflar ile işe başlayabilirsiniz.

Güneşli bir öğle vakti, üzerine gölge düşmemiş bir otomobil fotoğrafı olabilir.

2. Arka, sağ ve sol çarpraz fotoğraflar

3. Tam önden fotoğraf

Tam önden ve yakından bir fotoğraf güzel olacaktır.

4. Tam arkadan fotoğraf

5. Sağ ve sol yandan

6. Arka koltukları genel olarak gösterebilirsiniz.7. Ön koltuklar

8. Ön konsol

9. Kaput altı

10. Bagaj içi11. Jantlar

Eğer arabanızda ufak tefek kusurlar varsa bunları kapatmaya çalışacak şekilde çekim yapmamaya özen gösterin. Çizikler varsa veya lastikler biraz yıpranmışsa bunları çekin ve bu konuda açık olun. Potansiyel alıcılar otomobilinizi satın almadan önce zaten her şeyiyle görecekler, görüştüğünüzde “bunu unutmuşum” yerine ilanda bu vardı diyebilmeniz daha değerlidir.

Ayrıca aracınızın kusurlarıyla ilgili dürüst olmak pazarlık aşamasında da size yardımcı olacaktır. İlanda gözükmeyen bir kusuru gören alıcı, fiyatı çok daha kolayca kıracaktır.  Ama kusuru zaten fotoğrafladıysanız, istediğiniz rakamda daha ısrarcı olabilirsiniz.

Otomobilinizi satarken, aracınızdaki eksikleri KolayOto avantajları, peşin fiyatına 6 taksit ve ücretsiz kargo seçenekleri ile KolayOto‘dan kolayca satın alabilirsiniz.

İyi satışlar dileriz!

Yorum yok

Yorum bırak