Goodyear 185 65 15

Goodyear 185 65 15

Paylaş
Goodyear 185 65 15

Lastik sektörü dendiğinde akla gelen ilk markalardan olmayı başaran Goodyear, yalnızca yeni lastikler üretmek yerine yeni teknolojiler üretmeye de kendini adamıştır. 1937 yılında ilk Amerikan yapımı sentetik kauçuğu üreterek adeta devrim niteliğinde bir adım atmıştır. Gerekli testlerin ardından, ürettikleri bu sentetik kauçuğu neredeyse doğal kauçuk ile aynı değere getirecek kadar mükemmelleştirdiler.

Goodyear’ın ileri görüş ve yeni teknoloji arayışı gibi özellikleri de günümüzde yaz lastiği olarak kullanılan Goodyear Duragrip modelinin ortaya çıkmasını sağladı. Goodyear Duragrip 185 65 15 88T modelinde yakıt tasarrufu ve daha uzun kilometre performansına ağırlık verilerek lastikten maksimum düzeyde verim alınması amaçlanmıştır.

http://kolayoto.com/goodyear-duragrip-185-65r15-88t.html buradan da görülebildiği gibi 137,53 TL fiyatı ile de sahip olduğu teknolojiye ters oranda rekabetçi bir fiyata sahiptir.

Goodyear Duragrip lastikleri yüksek verime sahip olmasının yanında hassas bir yol tutuşu, ıslak zeminlerde yüksek kızaklama direnci ve sessiz bir sürüş imkanı tanımasıyla rakipleri arasında hemen öne çıkıyor. Performanstan ödün vermeden konforu da üst seviyede tutan Duragrip bir lastikten beklenileni fazlasıyla sunmakta oldukça başarılı bir duruş sergiliyor.

Yorum yok

Yorum bırak