23 Nisan İstanbul için 5 etkinlik önerisi

23 Nisan İstanbul için 5 etkinlik önerisi

23 Nisan bayramında İstanbul'a özel birbirinden keyifli aktivite önerileri!

Paylaş
23 Nisan İstanbul için 5 etkinlik önerisi
23 Nisan

23 Nisan Tatili İçin 5 Eğlenceli Aktivite

23 Nisan gününü çocuklarınızla birlikte İstanbul’da şahane zaman geçirerek kutlamanız için birbirinden keyifli aktiviteleri sizin için sıraladık.

 1. Vialand Tema Park

Vialand Tema Park

Eyüp’te yer alan Türkiye’nin ilk Temalı Parkı Vialand’de çocuklarınızla birlikte nefes kesici bir gün geçirebilirsiniz. Üstelik 20 – 24 Nisan tarihleri arasında tema park biletine yarı fiyatına sahip olabiliyorsunuz.

2. İstanbul Uluslararası Uçurtma Festivali

İstanbul Uluslararası Uçurtma Festivali

Bu yıl 6. düzenlenecek olan İstanbul Uluslararası Uçurtma Festivali, 21-22 Nisan’da 10 ülkeden 20’yi aşkın profesyonel uçurtmacı ile Maltepe Sahilinde bir araya gelecek. Kurulan atölyelerde uçurtma yapımı öğretilecek, Türkiye’nin en büyük uçurtması olan Türk Bayrağı uçurtması gösteri yapacak ve gökyüzünden şeker, çikolata, oyuncak yağdıracak. Ayrıca festivalde binlerce uçurtma hediye edilecek.

3.Çizgi Film Yapma Atölyesi

Çizgi Film Yapma Atölyesi

Fenerbahçe Düşyeri Sahnede kurulacak olan Çizgi Film Yapma Atölyesiyle çocukla çizgi filmleri kendi düş gücü ile çizip, seslendirip, hareketlendirecek. Etkinlik için bilet almak gerekli.

4.Madame Tussauds Yeşil Dev Shrek

Madame Tussauds

İlk animasyon filmi Oscar’ının sahibi Shrek filminin başkahramanını yakından görmek isteyenler 23 Nisan’da Madame Tussauds İstanbul’a davetliler. Ayrıca Madame Tussauds 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel bir indirim de sunuyor. 21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde tüm biletler çocuk misafirler için 23 TL.

5. İstanbul Oyuncak Müzesi

İstanbul Oyuncak Müzesi

23 Nisana özel 09:30 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak olan İstanbul Oyuncak Müzesinde hem eşsiz güzellikteki oyuncaklar arasında tarihi bir yolculuğa çıkabilir hem de atölye dersleriyle çocuklarınıza unutulmaz bir gün armağan edebilirsiniz. Giriş ücreti 13 TL’dir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik & Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.

Yorum yok

Yorum bırak