En Ucuz Kış Lastikleri 2020: Güvenli ve Bütçe Dostu

En Ucuz Kış Lastikleri 2020: Güvenli ve Bütçe Dostu

Paylaş
En Ucuz Kış Lastikleri 2020: Güvenli ve Bütçe Dostu

Karlı ve buzlu koşullar, yolda her türlü zorluğu beraberinde getirir. Bu zorlukların üstesinden gelmek için doğru lastiklerle uygun şekilde donatılmış olmanız gerekir. Sektörün en iyi markalarının ürünleri oldukça pahalı olsa da işi bitirecek ve sizi güvende tutacak çok sayıda ucuz kış lastiği vardır. En ucuz kış lastikleri 2020 yazımız bir rehber niteliğinde sizi ihtiyacınız olan bütçe dostu ve güvenilir lastiklerle buluşturacak.

Yaz biterken ve soğuk havalar gelmeye başladığında aracınıza çok dikkat edin. Dört mevsim lastikleri yoğun kar veya buzlu zeminlerde sizi kurtaramayabilir.

Bir kış lastiği satın alırken, kar ve buzdan çok daha fazlasını dikkate almanız gerekir.
• Bu lastiği sizin hava koşullarınıza uygun yapan nedir?
• Değer/fiyat oranı gerçekten değer mi?
• Arabamın bir kış lastiğinde gerçekten neye ihtiyacı var?

Sonunda, lastiğinizin nihai görevi, karşı karşıya olduğu hava ve sıcaklıklar ne olursa olsun, aracı kontrollü ve yolda tutmaktır. Buzlu ve karlı zeminde güvende kalmak için doğru diş derinliğine, desenine ve bileşiğe ihtiyacınız var, yani bu nedenle kış lastikleri hayati önem taşıyor.

Doğru Mevsimsel Lastiği Kullanmak Neden Önemlidir? En Ucuz Kış Lastikleri Güvenli Midir?

Muhtemelen, aracınız fabrikadan çıktığında, dört mevsim lastikleri ile donatılmış olarak geldi. Bunlar, uzun bir lastik ömrü ve yıl boyunca iyi bir performans sağlar, ancak ağır kış yol koşullarına dayanacak şekilde tasarlanmamıştır.

Ciddi bir kış havası ve donma noktasının altındaki sıcaklıklarla karşı karşıyaysanız, doğru lastiğe sahip olmak önemlidir. Karlı bir yolda dört mevsim lastiği kullanmak hem güvenliğinizi hem de etrafınızdakilerin güvenliğini tehlikeye atabilecek çekiş eksikliğine yol açar.

Buz, kar ve soğuk sıcaklıkların birleşimi, belirli lastik özellikleri gerektirir. Kış lastikleri, sıcaklıklar düştükçe esnek kalacak, karı ve çamuru aracınızdan uzaklaştıracak ve çekişi koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

Şimdi ucuz kış lastiklerinden ne elde edebileceğinizi ve dikkate alınması gereken en iyi modellerden bazılarını inceleyelim.

En Ucuz Kış Lastikleri

İyi haber şu ki, güvenilir kış lastikleri satın almak için bir servet bırakmanıza gerek yok. Düşük fiyatlı kış lastikleri, yüksek kaliteli, maliyetli seçeneklerle aynı niteliklerin ve güvenlik özelliklerinin çoğunu sunabilir. Ne demek istediğimizi size göstermek için, güvenilir, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış ve iyi incelenmiş en ucuz 8 kış lastiğini topladık

Falken Ziex ZE310 Ecorun

Falken Ziex ZE310 Ecorun, güven uyandıran güvenlik ve kontrol seviyeleri sağlamak için en son teknolojiye sahiptir. Falken Ziex ZE310 Ecorun lastiği hem ıslak hem de kuru koşullarda olağanüstü yol tutuşuna sahiptir. Ayrıca, daha konforlu bir sürüş sağlayan en yeni gürültü azaltma teknolojisine sahiptir.

Artılar ve Eksiler

  • Çok iyi suda kızaklama direnci
  • Kuru zeminde yüksek yol tutuşu
  • Islak zeminde olağanüstü yol tutuşu
  • Yüksek yuvarlanma direnci / yüksek yakıt tüketimi

Falken EuroWinter HS01

Kış havasını etkilemek için tasarlanan Falken Eurowinter HS01, kar, buz ve sulu kar gibi ıslak ve karlı hava koşullarında olağanüstü çekiş gücüne sahiptir.

Mükemmel suda kızaklama direnci sağlarken lastiğin yön dengesini iyileştirmek için özel olarak geliştirilmiş sırt desenine sahiptir.

  • Kar, buz ve sulu kar gibi hava koşullarında mükemmel çekiş gücü
  • Yön kararlılığı
  • Olağanüstü suda kızaklama direnci

Dunlop SP Winter Sport 500

Dunlop SP Winter Sport 500, otomobiller için Avrupa tipi, yönlü çivisiz bir kış lastiğidir. Temel özellikler arasında sürüş konforu, ıslak ve karla kaplı yol yüzeylerinde fren performansı ve uzun hizmet ömrü yer alır.

• Sırt sertliğini artıran V şekilli oluk tasarımı
• Kar çamurunu ve suyu kazmak için geniş bir orta nervür ve çok açılı oluklar
• Esnek kalan lastik bileşenleri
• Stabilite için kesişen ana oluklar

Hankook Winter i*cept RS2 W452

Mükemmel bir kar performansı için optimize edilmiş desen tasarımı.

Hankook Winter i*cept RS2, Batı ve Orta Avrupa’daki yol koşulları için özel olarak tasarlanmıştır. Optimize edilmiş lastik konturu ve üç boyutlu blok kenarları sayesinde, lastik karda güvenli bir çekiş ve fren performansı ile etkileyicidir. Ek olarak, uzunlamasına ve yanal olukların etkileşimi, suyun ve sulu karın optimum şekilde yer değiştirmesini sağlar ve böylece suda kızaklama riskini en aza indirir.

Lassa Snoways 4

Lassa Snoways 4, ılıman iklime sahip ülkelerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Lassa, model yelpazesinde Snoways 3’ün yerini alacak olan yeniliğin, suda kızaklamaya karşı daha yüksek bir dirence ve ıslak yüzeylerde ve karda gelişmiş performansa sahip olduğunu iddia ediyor.

Petlas SnowMaster W651

Petlas snowmaster W651 Binek otomobiller için ideal kış lastiğidir. Karlı ve buzlu yüzeylerde araç performansı sağlar. Kendinden emin durdurma gücü ve güvenilir kullanım sunar.

Tam silika sırt bileşeni çok düşük sıcaklıklarda bile esnek kalır ve karda ve buzda mükemmel frenleme ve yol tutuşu sağlar. Derzsiz “0” derece spiral naylon kapak ve geniş çelik kayışlar

Daha yumuşak sürüş, dayanıklılık ve sırt aşınması için homojenliği geliştirir. Daha hassas bir sürüş deneyimi için lastik ve jant arasındaki bağlantıyı güçlendirir. Yüksek hızlı virajlarda yanal dengeyi ve daha yumuşak bir sürüş için tekdüzelik geliştirin.

Petlas Full Grip PT935

Petlas Full Grip PT935 Sert omuz blokları, yüksek hızlarda bile viraj almayı ve manevraları iyileştirir ve omuzlarda eşit aşınma sağlar. Geniş kanallar, olağanüstü su tahliyesi sağlar ve suda kızaklama performansını artırır. Geniş oluklar olağanüstü su tahliyesi sağlar. Artan ayak izi, karda ve buzda yüksek çekiş ve kavrama sağlar.

Nokian WR D4

Yeni Nokian WR D4, benzersiz yenilikleri hem ıslak hem de karlı yollarda güvenli ve dengeli sürüşe izin veren bir kavrama şampiyonudur.

  • Islak, kuru ve karla kaplı yollarda daha önce hiç olmadığı gibi tutunur
  • Son derece dengeli ve dengeli sürüş deneyimi
  • Etkili slushplaning ve suda kızaklama önleme
  • Hafifçe yuvarlanır, çevreyi ve yakıtı korur

Lastik seçiminde yol gösterici içerikler için bloğumuzu takip etmeye devam edin. Model incelemeleri sayfamıza göz atmanızı tavsiye ederiz 🙂

İlginizi çekebilir:

Yorum yok

Yorum bırak