En İyi 5 All Terrain Arazi Lastikleri 2021

En İyi 5 All Terrain Arazi Lastikleri 2021

Paylaş
En İyi 5 All Terrain Arazi Lastikleri 2021

All Terrain lastikleri, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra off-road sporu yapan ya da bu işi hobi edinenlere de hitap eden özel lastiklerdir. İsminden anlaşılacağı gibi all terrain tüm arazilerde sürüş yapma olanağı tanır. Çim, kum, taş ve asfalt yollarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir arazi lastiğine ihtiyacınız olduğunu belirlediyseniz sıra lastiğinizi seçmeye gelmiştir. İşte en iyi 5 all terrain arazi lastiği!

#1 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2

Sektörün ve sürücülerin birçoğunun favorisi olan BFGoodrich All-Terrain T/A KO2, cipler, hafif kamyonlar ve SUV’lar için tasarlanmıştır. Bu model, çelik takviyeli, üç katlı bir yan duvar, ekstra kavrama için tırtıklı bir omuz ve fırlatma özellikli çakıl ve döküntülere karşı dayanıklı sırt desenine sahiptir.

KO2, BFGoodrich’in popüler arazi lastiğinin ikinci neslidir. Daha uzun ömürlü sırt ömrü (80.000 km) ve daha iyi yırtılma direnci ile donatılmıştır. BFGoodrich KO2, üç zirveli dağ kar tanesi (3PMSF) sembolüne sahiptir, bu nedenle karla uyumlu bir arazi lastiği arayan sürücüler için bu lastik idealdir! Detaylı inceleme için tıklayınız.

#2 Hankook Dynapro AT-M

Hankook Dynapro AT-M, uygun fiyatlı bir arazi lastiği seçeneğidir. Lastik, yanağı yırtılmalardan, delinmelerden ve kırılmalardan koruyan ve genel olarak daha fazla kontrol sunan sarmal bir sırt tasarımına sahiptir. Büyük sırt blokları, çamurlu arazi lastiğinde bulabileceğinize benzer drenaj özelliklerine de sahiptir.

Hankook Dynapro, kuru yollarda olağanüstü ve ıslak veya kış koşullarında oldukça iyi performans gösterir. Lastiğin keskin kenarları ve kılcal kanalları çoğu durumda yüksek seviyede çekişi korumaya yardımcı olur, ancak kar ve buz performansıyla yeterli değildir. Hankook Dynapro oldukça uzun ömürlüdür.

#3 Goodyear Wrangler AT/S

Sektör genelinde yapılan incelemelerde, Goodyear dayanıklılık açısından en iyisidir ve Goodyear Wrangler AT/S de bu derecelendirmeye uygundur. Agresif arazi modeli, ek omuz koruması için saran bir sırt, kendi kendini temizleyen çekiş kanalı kanalları ve birbirine kenetlenen sırt bloklarına sahiptir. Bu modelde 3PMSF sembolü yoktur, bu nedenle derin kar için en iyisi değildir, ancak bazı kış sürüş yetenekleri sunar.

Bu all terrain lastiği, suyu veya diğer sıvıları kolayca dışarı atabilir, ancak küçük moloz ve kayaların dışarı atılmasıyla ilgili bazı sorunları olabilir. Bir başka dezavantajı ise, Goodyear’dan belirlenmiş bir lastik sırt ömrü garantisine sahip olmamasıdır.

#4 Falken Wildpeak A/T3W

Falken Wildpeak A/T3W, 3PMSF sembolü ile donatılmıştır, bu nedenle hafif kar ve buzun yanı sıra otoyollar ve arazilerle uyumludur. Aynı zamanda, 100.000 km lastik ömrü garantisini de içerir ve bu uzun vadede finansal yatırım olmasını sağlar.

Falken Wildpeak modeli, yüksek performanslı ıslak frenleme direncini sağlamak için sırt blokları arasında derin boşluklar ve ek koruma için özel olarak tasarlanmış omuz blokları içerir. Yol performansı, onu piyasadaki en iyi arazi lastikleri seçimlernden biri yapar.

#5 Toyo Open Country A/T 3

Bütçenizi aşmayacak en iyi arazi lastiğini arıyorsanız Toyo Open Country A/T 3‘e bakabilirsiniz. Etkileyici 100.000 km sırt ömrü garantisi, sarmal omuz tasarımı ve olağanüstü çekiş için 3 boyutlu çok dalgalı kılcal kanallara sahiptir. Bu model ıslak ve kuru yüzeyler için üretilmiştir ancak hafif çamur ve karda da kullanılabilir.

Toyo Open Country A/T III, ağır yükler için her türlü arazi lastiğine ilgi duyan sürücüler için mükemmel bir seçenektir. Model ayrıca ıslak zeminde frenleme özelliklerini de içerir.

En iyi fiyat garantili all terrain lastikleri için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir:

Yorum yok

Yorum bırak