Lassa 185 65 15

Lassa 185 65 15

Paylaş
Lassa 185 65 15

Yerel ve uluslar arası piyasada kullanıcıların talepleri doğrultusunda en iyi lastikleri üreten Lassa’nın başarısı çok sayıda bağımsız test kuruluşları tarafından tescillenmiştir. Kalite ve dayanıklılık konusunda son derece iddialı olan marka, 1993 yılında Ulusal Kalite Ödülü, 1996 yılında da Avrupa Büyük Kalite Ödülünü almasıyla iddiasının boş olmadığını kanıtlıyor.

http://kolayoto.com/lassa-lastikleri farklı iklim şartları ve her türlü yol yapısına uygun lastiklerin bir arada sunulduğu Lassa’nın geniş ürün yelpazesinde herkese uygun bir lastik bulunmakta.

185 65 15 gibi en çok tercih edilen ebatlar başta olmak üzere yaz ve kış mevsimleri için geliştirdiği lastikleri uygun fiyatlarla buluşturarak kullanıcılarına sunmaktan gurur duyuyor. Teknolojisinin geldiği son noktada yaz lastiklerinin ıslak zemin performanslarını son derece mükemmel seviyelere getirmiş ve ıslak yollarda kızaklama derdine çare olmuştur. Böylelikle daha rahat ve konforlu sürüş sağlarken, can güvenliğinizde daha emin ellerde oluyor.

Kış lastikleri için dizayn edilen özel desen ve diş yapıları ile de kar veya çamur sorun olmaktan çıkarak sadece birer detay olmaktan öteye geçemiyor.

Yorum yok

Yorum bırak