Continental 205 55 16

Continental 205 55 16

Paylaş
Continental 205 55 16

Almanya’nın dev lastik kuruluşu Continental, performansından ve sağlamlığından edindiği popülaritesini yakıt tasarrufu ve konfor ile sürdürmeye devam ediyor. Verimli yakıt enjeksiyon sistemleri, düşük yuvarlanma direncine sahip lastikler ve hibrid tahrik sistemleri gibi konularda yaptığı verimli çalışmalar ile yakıt tüketimini en aza indirgemeye kararlı görünüyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere yaklaşık 45 ülkede fabrikaları ve araştırma merkezleri bulunan Continental uluslar arası platformdaki en büyük üreticilerden biridir.

Performansı ön planda tutan kullanıcılar için en çok tercih ettikleri ebatlardan biri olan 205 55 16 ebatında ürettiği Continental Conti Sport Contact 2 lastikleri binek araçlar için üretilen yaz lastikleri arasında ön planda tutulmaktadır. Bu performanstaki bir lastiğe 206,18 TL paha biçerek yüzleri güldüren marka gönülleri bir kez daha fethediyor.

http://kolayoto.com/continental-conti-sport-contact-2-205-55r16-91v-tl-fr-spc-2-205-55r16-91v.html lastikleri yeni taban deseni ile aşınmayı oldukça düşürerek lastiğin ömrünü ciddi oranda yükseltmiştir.

Tüm zeminlerde ve yol şartlarında üstün tutunma sağlamak için lastik çevresindeki kapalı dış omuz bölümü ve desen kauçuğundaki belirgin kesikler en ileri teknolojiyle tasarlanmıştır. Sert ve yumuşak desenleri ustaca birleştirerek bir yaz lastiğinden alınacak verimi en üst seviyeye taşımışlardır.

Yorum yok

Yorum bırak