Continental 195 65 15

Continental 195 65 15

Paylaş
Continental 195 65 15

Continental markası dünyanın en gözde lastik firmalarından biri olarak bilinmesinin dışında kış lastiklerinin kalitesi ve çeşitliliğiyle nam salmış bir markadır. Alman teknolojisinin en çarpıcı örneklerini sunan Continental, kış lastikleri için Mud + Snow adı verdiği yeni bir teknolojiyle adından sıkça söz ettirmiştir. M+S, çamur ve kar anlamına gelerek karlı zeminlerde ve eriyen karlar sonucu ortaya çıkan çamurlu yollarda lastiklerin üstün performans göstermesi için geliştirilmiştir.

Conti Winter Contact TS850 bu teknolojiye layıkıyla hizmet eden lastiklerin başında geliyor. 195 65 15 gibi ülkemizde oldukça yaygın bir kullanıma sahip olan ebatlara yönelik olan kış lastiği soğuk havalarda ve karlı yüzeylerde mükemmel bir performansa sahiptir.

http://kolayoto.com/conti-winter-contact-ts-850-195-65r15-91t-tl-ts-850.html lastikleri 160,95 TL’lik fiyatıyla güvenliği maksimuma çıkarırken kaza riskini oldukça azaltıyor.

Virajlar ve olası şerit değişimleri için lastiğin omuz bölgesi yeniden tasarlanarak daha çok sayıda diş eklenmiştir. Çok sayıda yivlere sahip olması da buz zeminlerdeki çekişini artırması için dizayn edilmiştir.

Continental mühendisleri kış lastiklerinin önemini oldukça ciddiye alarak son derece titiz çalışmalar yürüterek en iyiye ulaşmak için iddialı girişimlerde bulunmaya devam ediyorlar.

Yorum yok

Yorum bırak