Bridgestone 185 65 15

Bridgestone 185 65 15

Paylaş
Bridgestone 185 65 15

Bridgestone’nun kullanıcılarına sunduğu ve kuruluşundan bu yana asla taviz vermediği üç nokta vardır.

  • – Güvenlik
  • – Konfor
  • – Çevreye duyarlılık

Ürettiği ilk lastikten beri bu üç hususu korumak için tüm kaynaklarını seferber etmektedir. Yalnızca üretim ve test aşamalarında değil, üretim aşamasıyla başlayarak satış ve kullanım anında her zaman lastiklerinin arkasındadır. Bütün bu süreçlerde güvenlik konusunu en üstte tutarak emniyetten ödün vermiyor.

http://kolayoto.com/bridgestone-lastikleri ürettiği lastikler ile alışılmışın dışında bir performans sunarak kullanıcılarının memnuniyetini kazanan Bridgestone kış lastikleri en çetin hava ve yol şartlarından etkilenmemeniz, konfor ve performans kaybı yaşamamanız üzerine dizayn edilmiştir.

Off-road lastikleri hemen her kesim tarafından kabul görmekle birlikte kuru, ıslak yada çamurlu zemin gözetmeksizin yolunuza devam etmenize olanak tanır.

Bridgestone 185 65 15 yaz lastikleri ise ıslak zeminlerde suyun tahliyesini dışarı doğru çok hızlı bir şekilde sağlayarak lastiğinizin yer ile temasının kesilmemesini sağlar. Böylece ıslak zeminlerdeki kızaklama riski de en aza indirgenmiş olur.

Performans, konfor ve güven unsurlarına çevreci duyarlılığını da ekleyerek neden en iyilerden olduğu tekrar tekrar kanıtlamaktadır.

Yorum yok

Yorum bırak