Bridgestone 185 60 15

Bridgestone 185 60 15

Paylaş
Bridgestone 185 60 15

Bir dünya devi olan Bridgestone lastikleri kullanmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bunun altında yüksek teknolojiye sahip ürünleri yatmaktadır. Dayanıklılık konusunda oldukça takıntılı olan marka, lastiklerinde üstün performans, güvenlik ve konforun yanı sıra dayanıklı olmaları ve daha uzun kilometrelerce ilk günkü performansını sürdürebilmeleri için araştırmalar yapmaya devam etmektedir.

http://kolayoto.com/bridgestone-lastikleri bağlantısından inceleyeceğiniz her lastik kendini çok sayıda testte kanıtlamış ve ardından kullanıcılarına sunulmuştur. Otomobiller için 185 60 15 ebadında ürettiği lastikler de tüm ömrü boyunca ilk gün sağladığı performanstan ödün vermeden aynı sağlamlık ve kuru, ıslak zemin gözetmeksizin aynı performansla görevini yerine getirmektedir.

Çok sayıda modeli ile her tür kullanıcı tercihlerine hitap eden Bridgestone, su tahliye yüzeyi, düzgün sırt teması, Z parçacıkları ve daha bunlar gibi bir çok önemli hususta yeni teknolojiler geliştirerek lastiklerinde uygulamaya başlamıştır.

Kauçuk yapısına ciddi önem vererek esneklik ve yumuşaklığını koruması ve aşınma hızının oldukça düşük olmasını sağlayarak lastiklerinin çok daha uzun ömürlü olmalarına imkan tanımaktadır.

Yorum yok

Yorum bırak