Eski araba lastiklerinizle neler yapabilirsiniz?

Eski araba lastiklerinizle neler yapabilirsiniz?

Eski araba lastiklerinizi değerlendirmeniz için yaratıcı fikirler

Paylaş
Eski araba lastiklerinizle neler yapabilirsiniz?

Eski araba lastiklerinizi yaz lastikleriyle değiştirme vaktiniz geldi! Peki eski lastiklerinizi atmak yerine değerlendirmeye ne dersiniz? İşte size birbirinden güzel ve kullanışlı fikirler!

Eski araba lastiklerinizle neler yapabilirsiniz?
  1. Evdeki minik dostlarınız için şahane bir yuva yapabilirsiniz!

Eski araba lastiğinizi temizleyip, sprey boyayla boyadıktan sonra minik dostlarınız için sevimli mi sevimli bir yuva haline getirebilirsiniz.

Biraz daha vakit ayırabilirim diyorsanız,geniş yüzeyli iki renki kaymaz ipleri lastiğin etrafını sararak, minik dostlarınız için hem dekoratif hem kullanışlı bir yuva yapabilirsiniz.

Bir kaç araba lastiği,2-3 renk sprey boya ve biraz da yaratıcılıkla bahçenizde çocuklarınıza minik bir oyun tüneli yapabilirsiniz.

2.Çocuklarınız için oyun aletleri yapabilirsiniz!

Birbirinden sevimli bu minik tabureli tahterevallilerle çocuklarınızın gönlünü fethedebilirsiniz.

Çocuğunuzu tabletin, akıllı telefonun başından kaldırmak ve bahçede keyifle oynamasını sağlamak için renk renk,desen desen salıncaklar yapabilirsiniz.

Bu sevimli mi sevimli kum havuzuyla, tatili çocuklarınızın ayağınıza getirebilirsiniz.

3. Oturma odanız ve bahçeniz için görenleri hayrete düşürecek, dekoratif oturma grupları oluşturabilirsiniz!

Konsept cafelerde, restoranlarda görmeye alışkın olduğumuz oldukça cool pufların, oturma odanızda çok güzel duracağına hiç şüphemiz yok.

İşte bizim favorimiz! Kimsenin evinde kolay kolay göremeyeceğiniz oturma grubu, sevdiklerinizle keyifli sohbetler yapmanız için oldukça ideal.

İçini doldurduğunuz capcanlı, pufidik koltukları yaparak, yazın enerjisini bahçenize taşıyabilirsiniz.

Yapımı diğerlerine göre biraz daha zor olan bu şahane oturma grubu, görenleri kendine hayran bırakacağa benziyor.

Sıradan bir köşe takımını rengarenk yastıklarla ve onlara uygun bir sehpayla tamamlayarak, evinizde bahar havası estirebilirsiniz.

4. Bahçeniz için dünyanın en tatlı korkuluğunu yapabilirsiniz!

Son yıllarda fazlasıyla popüler olan Minions’lar bahçenize bol bol neşe katacabilir, çocuklarınızın aklını başından alabilirsiniz.

5. Balkonunuza dekoratif saksılar yapabilirsiniz!

Balkonunuza Bodrum, Alaçatı havası katmak isterseniz bu dekoratif saksılar tam da size göre! Üstelik yapımı oldukça basit.

Lastiklerinizi değiştirmek ve doğru lastik seçimi konusunda uzman desteği almak isterseniz http://kolayoto.com/ adresini ziyaret edebilir, aracınıza en uygun lastiği kısa zamanda seçebilirsiniz. Tüm sorularınız için canlı desteğimizden yardım alabilir, kendinize en uygun montaj noktasını seçerek kısa zaman içinde lastiklerinizin montajını yaptırabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak