Babalar Günü için hediye önerileri!

Babalar Günü için hediye önerileri!

Babalar Günü'ne özel hediye rehberi!

Paylaş
Babalar Günü için hediye önerileri!

Haziran ayı Babalar Günü’nü güneşli havasıyla ve yüksek enerjisiyle karşılarken, sabahtan akşama kadar bizim için çalışıp çoğu zaman bu güzellikleri kaçıran babalarımıza güzel bir sürpriz yapmanın tam da zamanı!

Hepimiz kuşkusuz babamıza en özel hediyeyi vermek istiyoruz fakat bu sanıldığı kadar kolay değil maalesef. Binlerce hediye seçeneği arasında kaybolup en doğru hediyeyi bir türlü seçemiyorsanız, emin olun yalnız değilsiniz 🙂

Biz bu Babalar Gününde babanızın işine fazlasıyla yarayacak, zamandan tasarruf etmesini sağlayacak, hobilerini destekleyecek hediye önerileri hazırladık. Hazırladığımız hediye rehberi umuyoruz aradığınız hediyeyi bulmanıza yardımcı olur.

Babalar Günü Hediye Rehberi

1.Elinden her iş gelen babalara!

Eğer siz de bizim gibi, “benim babamın elinden her iş gelir” diyorsanız Black&Decker Darbeli Matkap tam da babanıza göre bir hediye olacaktır.

Black&Decker Darbeli Matkap

Unutmadan küçük bir ipucu verelim. Hediyenizi, içinde babanızla resimlerinizin olduğu şirin bir çerçeveyle birlikte verirseniz babanıza hem anlamlı hem de oldukça işe yarar bir hediye vermiş olursunuz 🙂

2.Titiz ve düzenli babalara!

Sizi bilmeyiz fakat bizim babalarımız, konu arabaları olunca fazlasıyla titiz ve düzenli oluyorlar. Eğer sizin babanız da arabasını her daim tertemiz kullanmayı seviyorsa Black&Decker Islak/Kuru Şarjlı Süpürge tam da babanıza göre bir hediye olacaktır!

Black&Decker Şarjlı Süpürge
3.Arabasına gözü gibi bakan babalara!

Babalar için arabaları her zaman kıymetlidir. Öyle ki babanızın arabasına isim verdiğini gördüğünüzde şaşırmazsınız bile 🙂 Hal böyleyken babanıza, arabalsının her daim pırıl pırıl, yeni gibi görünmesini sağlayacak bir Black&Decker Profesyonel Polisaj Makinesi hediye ederek yüzünde güller açtırabilirsiniz.

Black&Decker Profesyonel Polisaj Makinesi

4.Keyfine düşkün babalara!

Siz güneşli bir pazar gününde yapılacak birbirinden eğlenceli bir sürü aktivite olduğunu düşünürken, sizin de babanız en rahat kıyafetlerini giyip kovasını alıp arabasını yıkamaya iniyor mu? Cevabınız “evet” ise hem babanızın bu büyük keyfini ikiye katlayacak hem de zamandan tasarruf sağlayarak pazar planlarını bozmayacak şahane bir önerimiz var.

KL Basınçlı Yıkama Makinesi

KL Basınçlı Yıkama Makinesi hem babanızın hem de sizin yüzünüzü güldürecek 🙂

5. Seyahat sever babalara!

Siz de bizim gibi Babalar Günü’nün bayrama gelmesinin şahane bir tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bayram ziyaretlerini bitirir bitirmez arabaya atlayıp şehrin tüm karmaşasından uzağa Abant’a, Sapanca’ya veya Çanakkale’ye gitmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Havalar bu kadar sıcakken arabaya yolculuğunu keyifli hale getirmek için tüm ihtiyacınız olan Black&Decker 9 Litre Araç Buzdolabı!

Black&Decker Araç Buzdolabı

Küçük hatırlatma, buzdolabını ev yapımı limonata ve taze meyvelerle doldurarak,yol haritasını çizdiğiniz bir haritayla birlikte hediye ederek unutulmaz bir sürprize çevirebilirsiniz 🙂

Sizler için hazırladığımız Babalar Günü Hediye Rehberi umuyoruz size Babalar Günü Hediyesini bulma konusunda yardımcı olmuştur. Eğer hala aradığınızı bulamadığınızı düşünüyorsanız ,KolatOto Babalar Günü için seçilmiş ürünlere aynı gün kargo fırsatıyla göz atabilirsiniz!

Hediye önerilerimizden birini tercih ederseniz, babanızın verdiği tepkiyle birlikte bizimle paylaşmayı unutmayın!

Tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimizle kutlarız!

Yorum yok

Yorum bırak