Araç Cam Filmi Serbest Mi? Otomobil Cam Filmleri Neden Mor Renge Döner?...

Araç Cam Filmi Serbest Mi? Otomobil Cam Filmleri Neden Mor Renge Döner? 2021 Cam Filmi Ne Kadar?

Paylaş
Araç Cam Filmi Serbest Mi? Otomobil Cam Filmleri Neden Mor Renge Döner? 2021 Cam Filmi Ne Kadar?

Hepimiz trafikte camlarında film olan otomobillerden görmüşüzdür. Zifiri karanlık filmli arabalara rastladığımız gibi, hafif bir gölge gibi görünen ve araç içi kabinin görünmesine müsaade eden filmlerde mevcut. Araç cam filmi nedir? Oto Cam filmi taktırmak yasak mıdır? Cam filmi fiyatları nelerdir? gibi sorularınızın cevabı için doğru adrestesiniz.

Yoğun trafikte mahremiyet, kuvvetli UV ışınlarından korunmak, aracın daha estetik ve modern görünmesi ve güvenlik sebeplerinden ötürü sürücüler için araba cam filmi artık lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç listesinde yerini aldı. Orta ve üst segment arabalar genelde fabrika çıkışı olarak karartılmış cam kullansalar da hala tam anlamıyla yaygınlaşmış değil.

Arabalarda Cam Filmi Yasak Mıdır?

Oto cam filmlerinin geçirgenlik yüzdeleri vardır ancak piyasada genellikle 1. 2. 3. Ve 4. Derece olarak bilinirler. 4. Derece yasaktır ve %5 geçirgenliği vardır. Araç içi kabin neredeyse görünmezdir ve polis kontrolünde ceza yemenize, aracınızın otoparka çekilip trafikten menedilmesine neden olur. Cezayı ödeyip filmleri çıkarttığınız takdirde arabanızı geri alabilirsiniz.

1. derece araç cam filminin %50 geçirgenliği, 2. derecelerin ise %35 geçirgenliği vardır. 3. derece filmler ise ışığı %20 oranında geçirir ve koyu olduğu için ceza yemenize sebep olabilirler. Bizim önerimiz 2. derece cam filminin yeterli olduğudur. Kaç derece olursa olsun ön cama araba cam filmi taktırmak kesinlikle yasaktır. Ve aracınızın filmlerinden kontrol noktasında içerinin görünebilmesi için araç içi aydınlatmalarınızı açıp camınızı indirirseniz sorun yaşamayı en aza indirgersiniz.

Oto Cam Filminin Ömrü Ne Kadardır?

3M gibi firmaların araç cam film kaplamaları ömür boyu garantilidir. Bu noktada masraftan kaçınmayıp ömür boyu garanti veren firmaları tercih etmeniz daha doğru olacaktır. İçerden görüşünüzü kısıtlamaması, UV ışınlarını filtrelemesi ve rengin mavi ya da mora dönmemesi için güvenilir ve bilindik markaları tercih etmelisiniz.

Araç Cam Filmi Neden Morarır?

Kalitesiz araç cam filmi zamanla güneşe maruz kalmalarından dolayı solar ve ortaya mavi-mor karışımı bir renk çıkar. Bu ucuz ve Uzakdoğu üretimi film kullananların başına sıklıkla gelmektedir.

Araç Cam Fiyatları Nedir? Oto Cam Filmi 2021 Fiyatları

3M gibi kaliteli ve bilinir ve garantili markaların filmleri 5 cam (kapılar+arka cam dahil) 1000₺ den başlar 3000₺ ve üzerine de çıkabilir. Aracınızın yetkili servisiyle görüşerek bu işlemin maliyeti öğrenebilirsiniz.

Yararlı Bilgiler sayfamıza göz attınız mı?

İlginizi çekebilir:

Yorum yok

Yorum bırak