Uzmanlar Uyarıyor: Kış Henüz Bitmedi

Uzmanlar Uyarıyor: Kış Henüz Bitmedi

Paylaş
Uzmanlar Uyarıyor: Kış Henüz Bitmedi

Sert ve soğuk bir dönem yaşadığımız Ocak ayını artık neredeyse bitirmek üzereyiz. Başlarda kar, fırtına ve soğuk havanın etkisiyle oldukça zor şartları atlattıktan sonra bahar tadında hoş bir hava ile karşılaşarak sıcaklıkların artışına tanık olduk. Ancak uzmanlar bu havalara aldanılmamasını ve önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının aniden azalarak çok daha çetin şartların ülke genelinde hakim olacağı görüşünde hem fikirler.

Havalar düzelsin düzelmesin kış mevsimi bitene kadar kış lastiği kullanmak ve kış şartlarında karşılaşılabilecek her türlü olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olmak daima en doğru seçenek olacaktır. Eğer hala kış lastiğinizi takmadıysanız yeni soğuk hava dalgasına yakalanmadan hemen buraya girerek aracınıza en uygun kış lastiğine en cazip avantajlarla sahip olabilirsiniz. Bunun için hala geç değil. Aksi durumda hiçbir şekilde güvenliğinizden emin olamayacaksınız. Kış lastiği için yağış olmasını da beklememelisiniz. Hava sıcaklıkları 7 derecenin altında olduğu sürece sadece kış lastikleri size güvenli ve konforlu bir sürüş sağlayabilir. Yaz lastikleriniz ile seyahat etmeye devam etmeniz güvenliğinizin ve konforunuzun olumsuz yönde etkilemesinin yanı sıra zorlu kış şartları sebebiyle çok daha hızlı deforme olarak ömrünü oldukça hızlı tüketecektir.

Ayrıca lastiğinizi değiştirdiğiniz takdirde kış lastiklerinizi taktıktan sonra yaz lastiklerinizi güvenli bir şekilde saklamanız da mümkün. KolayOto’nun Özel Depolama Hizmeti sayesinde lastiklerinizi 8 ay süreyle güvenle saklayarak dilediğiniz zaman adresinize talep edebilirsiniz.

Lastiklerinizin haricinde kış koşullarında ihtiyaç duyabileceğiniz kar zinciri, buz kazıyıcı, silecek lastiği vs. gibi ihtiyaçlarınızı oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan KolayOto Aksesuar sayfasından uygun fiyat ve cazip ödeme seçenekleriyle temin edebilirsiniz.

Kış henüz bitmedi. Uzmanlar uyarıyor.

Karşılaşabileceğiniz tüm olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmak ve tedbirinizi almanız için hala geç değil. Vakit kaybetmeden ihtiyaçlarınızı belirleyip herkes tarafından beklenen yeni bir soğuk hava dalgasına karşı mücadele edebilmek için kendinizi hazır hale getirin. Unutmayın hiçbir şey sizin ve sevdiklerinizin canından daha değerli değil. Küçük ihmaller sonucunda daha sonra çok daha ciddi sorunlar yaşamamak için erkenden tedbirinizi almalısınız.

Yorum yok

Yorum bırak