Pirelli 195 65 15

Pirelli 195 65 15

Paylaş
Pirelli 195 65 15

Pirelli ilk otomobil lastiğini 1901 yılında üreterek ve ardından ismini tüm dünyaya duyurup başarısını katlayarak ilerlemesini sürdürüyor. Günümüzde global ölçekte en büyük 5 lastik markasından biri olan İtalyan markası AR-GE çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çevre dostu ve düşük yakıt tüketimine sahip lastikler üzerinde çalışmalarını sürdürürken bu lastiklerin performansından bir şey kaybetmemelerini de sağlayarak haklı bir takdir toplamıştır.

http://kolayoto.com/pirelli-lastikleri bağlantısından Pirelli lastiklerinin çeşitliliğini ve detaylı incelemelerine ulaşmak mümkün.

195 65 15 ebatı için geliştirdiği yaz ve kış lastiklerinde en yeni teknolojilerini kullanarak kullanıcılarını bir adım öne geçiren Pirelli, üstün performans konusunda rakiplerine çalım atmayı başarıyor. Her şeyden önce güvenlik açısından beklentilerin üzerine çıkmayı hedefleyerek performans ve güveni aynı potada eritiyor.

Düşük enerji tüketimi sağlayan lastiklerini aynı zamanda çevreye duyarlı olarak geliştirerek sosyal sorumluluklarından ödün vermiyor.

Pirelli 160 farklı ülkede faaliyetlerini sürdürerek geniş bir dağıtım ağına sahip olduğunun da altını çiziyor.

Yorum yok

Yorum bırak