Dunlop Lastik Fiyatları

Dunlop Lastik Fiyatları

Paylaş
Dunlop Lastik Fiyatları

John Boyd Dunlop’un ilk havalı lastiği icat etmesiyle 1887 yılında kurulan Dunlop, 1985 yılına kadar çok sayıda el değiştirmiştir. 1999’da Goodyear ile birleşen Dunlop’un lastik piyasasındaki yükselişi de böylece başlamıştır.

AR-GE için ciddi oranlarda yatırım yapan Dunlop, bisiklet, motosiklet ve otomobil yarışlarında yüzlerce başarı sağlayarak kalitesindeki iddiasını kanıtlamıştır. Ülkemizde ve dünyada oldukça popüler olan firma kullanıcılarının güvenini kazanmıştır.

Dunlop lastikleri kalite ve performanslarının yanı sıra fiyatları ile de kullanıcıların ilgisini çekmektedir. 233,11 TL’den başlayan kış lastikleri ve 117,82 TL’den başlayan yaz lastiklerinin fiyat performanslarıyla dikkatleri üzerine toplamaktadır.

dunlop2

http://kolayoto.com/dunlop-lastik-fiyatlari sayfasından tüm Dunlop lastiklerini inceleyerek aracınıza uygun olan lastiği bulabilirsiniz.

Hassas direksiyon hakimiyeti, üst düzey yol tutuşu ve viraj alma kabiliyetleri ile bir lastikte aranılan tüm özelliklere sahip olan Dunlop lastikleri düşük gürültü seviyesi ile de konforlu bir sürüş sağlıyor.

Yorum yok

Yorum bırak