Hankook Dynapro AT/M | Off Road Lastik Model İnceleme

Hankook Dynapro AT/M | Off Road Lastik Model İnceleme

Paylaş
Hankook Dynapro AT/M | Off Road Lastik Model İnceleme

Hankook Dynapro AT/M, her arazide agresif sürüş için sağlam bir lastiktir. Ancak onu farklı kılan, asfalta son derece uyumlu sırt tasarımıdır. Diğer tüm arazi lastikleri arazide harikadır ancak asfaltta sürüldüğünde birçok dezavantaja sahiptir. All Terrain lastikleri öncelikle arazi sürüşü için tasarlandığından, bu kötü bir şey değildir. Ancak diğer A/T lastikleri artık daha sessiz ve sokak sürüşlerinde daha zariftir.

Hankook Dynapro ATM’nin özellikleri nelerdir?

Bu lastik özelliklerinden en dikkat çekici olanı, sarmal sırt tasarımıdır. Bu sadece lastiğin sağlam görünümüne katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda karlı veya çamurlu yollarda ek çekiş sağlar. Lastik yanak duvarı kesilmelere, darbelere ve aşınmaya karşı dirençlidir. Değerli tekerleklerinizi kaldırım hasarlarından korumak için bir jant flanşı koruyucusu ile birlikte gelir.

Hankook Dynapro AT/M %8 daha geniş temas alanı, tüm hava koşullarında sürüşte optimum tutuş sağlar. Hankook bunu aşınma özelliklerini de iyileştirmek için yapmıştır.

Hankook Dynapro AT-M ayrıca daha büyük ve daha kalın sırt bloklarından yararlanmaktadır. Yakından bakıldığında her blokta keskin kenarları görebilirsiniz. Tasarım, benzersiz bir çekiş sağlamak için kaplan dişlerinden türetilmiştir. Sırt bloklarını çevreleyen, kavramayı iyileştirmek, ıslak zeminde çekişi artırmak ve lastiğin kendi kendini temizleme yeteneklerini geliştirmek için blok kenarlarında açılı yan oluklar ve zikzak desenleridir.

Arazi sürüşünde nasıl performans gösterir?

Arazi sürüşü için mükemmel bir lastiktir. Hankook Dynapro AT/M çeşitli zorlu arazilerde gerçekten motive edici olabilir. Gevşek toprak ve çakıl üzerinde etkin bir şekilde yuvarlanır. Çamur, kum ve çimden de geri adım atmaz.

Aynı zamanda daha dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Hankook, sürekli arazi sürüşünde darbeye ve hasara dayanması için sırt ölçüsünü ve yan duvarı güçlendirmiştir. Güçlendirilmiş karkas, siz vahşi doğada ilerlerken dengeyi ve direksiyon hissini iyileştirmek için tasarlanmıştır.

Asfalttaki Performansı Nasıldır?

Hankook Dynapro ATM, asfaltta biraz daha fazla incelik sunması açısından takdire şayan, ancak fazla değil. Lastik, düşük hızlarda ve şehir içi sürüşte iyi hissettirmektedir. Ancak otoyolda hızlanmak, yol gürültüsü gibi eksiklikleri ortaya çıkaracaktır. Bu, kategorideki en sessiz veya en rafine lastik olmasa da yavaş ila orta hızlarda Dynapro ATM fazlasıyla yeterlidir.

Kuru ve ıslak yollarda nasıl performans gösterir?

Hankook Dynapro AT/M, kuru yollarda marjinal tutuş ve çekiş sağlar. Bu kesinlikle sportif bir lastik değildir. Ama tüm gün off-road sürüşünden sonra eve dönerken gününüzü mahvedecek kadar sizi yormayacaktır.

Hankook Dynapro ATM, su tahliyesini artıracak özelliklerle donatılmış olsa da ıslak zeminde tam olarak mükemmel bir performans göstermez. Bu, lastiğin küçük dezavantajlarından biridir. Elbette ıslak tutuşun eksikliğini hissedeceksiniz, ancak lastiklerin yolla temas halinde kalmasını sağlamak için direksiyonda kontrol sizde olacaktır.

Karlı ve buzlu yol performansı

Öncelikle arazi sürüşü için tasarlanmış dört mevsim lastiği olduğundan Dynapro ATM M+S damgalı değildir. Diğer tüm arazi lastikleri, karda veya derin çamurda gelişmiş performans için M + S olarak derecelendirilmiştir. Sonuç, hafif karda kabul edilebilir performanstır, ancak hepsi bu. Uzun ve soğuk kışların olduğu yerlerde yaşıyorsanız, bu lastik size uygun değildir.

Ancak, sürüşün çoğunu zorlu arazilerde (özellikle kuru zeminde) yaparsanız, Hankook Dynapro ATM fazlasıyla yeteneklidir. Ve diğer tüm arazi lastiklerinden daha ince ve daha geniş göründüğü için, kamyonunuza ve SUV’nize gerçek bir her yere gitme yaklaşımı kazandırır.

En iyi fiyat garantili Hankook Dynapro AT M’ye sahip olmak için tıklayınız.

Hankook Dynapro AT-M RF10 245/75R16 109T

Hankook Dynapro AT-M RF10 LT235/85R16 120/116R

ilginizi çekebilir:

Yorum yok

Yorum bırak