Goodyear 175 65 14

Goodyear 175 65 14

Paylaş
Goodyear 175 65 14

Macerasına 1898 yılında başlayan Goodyear, P.W. Litchfield’in 1903 yılında aldığı patentin ardından dünyanın ilk sökülebilir lastiğini dünyaya duyurarak bu konuda öncü olmuştur. Öyle ki bu yenilik ile tüm dikkatleri üzerine çekerek Henry Ford’un ilk seri üretim otomobili olan Model T’ye Goodyear lastiklerini takmasıyla günümüze kadar yükselerek devam etmiştir.

Her tür araç için lastik üretimi yapan Goodyear, binek araçlar için 175 65 14 ebatında Goodyear EfficientGrip Compact lastiğini üreterek hem kuru hem de ıslak zeminlerde en iyi performans denilince ilk akla gelen marka olmayı hedeflemiştir.

http://kolayoto.com/goodyear-efficientgrip-compact-175-65r14-82t.html ürün yaz mevsimi için binek otomobil kullanıcılarına hitaben tasarlanmıştır. 115,58 TL fiyatı ile iddialı bir giriş yapan Goodyear aynı zamanda çevre dostu olan bu lastiği ile daha fazla yakıt tasarrufu da sunarak iddiasını desteklemektedir.

Goodyear EfficientGrip Compact yapısında barındırdığı bileşenler sayesinde daha düzenli bir aşınma sağladığı için çok daha uzun ömürlü bir kullanım imkanı da sunmaktadır.

Aquaplaning teknolojisi ile de lastiğin önünde su birikmesini engelleyip, su tahliyesini başarılı bir şekilde sağlayarak suda kızaklamayı minimum seviyeye indirgemiştir.

Yorum yok

Yorum bırak