Michelin 205 55 16

Michelin 205 55 16

Paylaş
Michelin 205 55 16

Michelin, dünya çapında lastik sektöründe teknolojisini, yenilikçi bakış açısını, yüksek kaliteli ürün ve hizmetlerini en iyi noktaya taşıyarak adını en iyiler arasına altın harflerle yazdırmıştır. 19 ülkede 72 tane üretim tesisine sahip olan firma 1889 yılından bu yana hedefinden şaşmadan emin adımlarla ilerliyor.

Michelin’in lastik dünyasına kazandırdığı en büyük değerlerden biri de şüphesiz Michelin Primacy 3 lastikleridir. 205 55 16 ebat lastik sahiplerinin yaz lastiği olarak tercih ettiği ürün teknolojisi ve kalitesiyle adeta dudak ısırtıyor.

http://kolayoto.com/michelin-primacy-3-grnx-205-55r16-91v.html lastikleri biçim değiştirebilen lastik sırt deseni sayesinde zemin üzerinde azami temas alanı sağlayarak düzensiz aşınma riskini ortadan kaldırıyor. Özel sırt tasarımı en iyi performansı almanızı sağlarken uzun ömürlü kullanım yapmanıza da imkan veriyor. En güzel yanıysa uzun ömrü boyunca ilk günden son güne kadar performansından ödün vermemesi ve hep aynı standardı korumasıdır.

Yazın sıcak havalarında kuru zeminde yumuşama yapmadığı gibi ıslak zeminde de mükemmel yol tutuşu sağlayarak konforu ön plana çıkarmaktadır. Ayrıca kısa fren mesafesi ile de kendinizi güvende hissetmenizi sağlayarak yolculuklarınızdan daha çok keyif almanızı sağlıyor.

Yorum yok

Yorum bırak