285 30 r18 Lastik Fiyatları

285 30 r18 Lastik Fiyatları

Paylaş
285 30 r18 Lastik Fiyatları

Orta ve yüksek güce sahip performans araçlarınız için performans, konfor ve güvenlik üçlüsünü bir arada sunarak arzuladığınız tüm özellikleri tek bir lastikte toplayıp kusursuz verim almanız için her şey düşünülmüş. 285 30 r18 lastikleri için Pirelli kendisi adına bir başarı abidesine dönüşen Pirelli PZero Rosso 285 30 R18 (ZR) lastiğini geliştirerek bir yaz lastiğinden çok daha fazlasını yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyor.

616,45 TL karşılığında sahip olabileceğiniz bu efsane lastiklerde dilerseniz ön lastikler için doğrusal, arka lastikler için asimetrik kombinasyon yapmanız mümkün kılınmıştır. Hassas direksiyon tepkimesine sahip olması sayesinde yüksek hızlarda bile kontrolü bir an dahi elden kaybetmemenizi sağlıyor.

Daha fazla detayını öğrenme ve fiyat karşılaştırması yapmanıza yardımcı olan http://kolayoto.com/285-30-r18-lastik-fiyatlari sayfasına yapacağınız ziyaret sonucu bu lastiğe sahip olmadan sayfadan ayrılmak istemeyeceksiniz. O zaman da Kolayoto’nun üstün hizmet kalitesini deneyimlemenin keyfini çıkararak hızlı ve güvenli bir şekilde lastiklerinize sahip olabileceksiniz.

Yorum yok

Yorum bırak