195 60 R16 Lastik Fiyatları

195 60 R16 Lastik Fiyatları

Paylaş
195 60 R16 Lastik Fiyatları

Hafif ticari araca sahip olan ve ağır yükler altında uzun mesafeler kat eden sürücülerin aşina olduğu bir ebat: 195 60 r16.

Artık herkes doğru ebatta lastik kullanımının ne derece önemli olduğunun bilincine varmaya başladı. Ancak hafif ticari araç kullanıyorsanız yalnızca ebat bilgisi sizin için yeterli olmayacaktır. Lastiğinizin yük endeksini de bilmeli ve yaptığınız kullanıma uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Aracınıza aldığınız ağır yükleri destekleyen bir lastiğiniz olmazsa eğer bazı tehlikeli durumlar kaçınılmaz olacaktır.

Goodyear, Continental, Lassa, Michelin ve Pirelli bu konuda çok ciddi çalışmalar yapmış ve tüm zemin ve hava şartlarında güvenle seyahat etmeniz için oldukça başarılı lastikler üretmişlerdir. Bu ileri teknolojiye sahip olan 195 60 r16 lastiklerinin fiyatları 251,41 TL’den başlayarak tüm kullanıcıların yaralanması amaçlanmıştır.

http://kolayoto.com/195-60-r16-lastik-fiyatlari sayfasını incelediğinizde hem ürün özellikleri hem de fiyat seçenekleri arasından ihtiyaçlarınıza cevap veren lastiği kolayca bulabilecek ve cazip fiyat ve ödeme seçenekleriyle lastiklerinize hemen sahip olabileceksiniz.

Yorum yok

Yorum bırak