Yokohama Geolandar AT G012 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Yokohama Geolandar AT G012 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Paylaş
Yokohama Geolandar AT G012 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Yokohama Geolandar AT G012, arazi kategorisinde en yeni lastikler arasında yer alıyor ve birçok yönden olumlu özelliklere sahip. Asfaltta diğer arazilere göre daha zayıf çekiş elde etmenize rağmen yine de güçlü seviyede seviyede çekiş gücüne sahip bir lastiktir.

Cadde ve otoyol sürüşüyle ​​başlayalım. Geolandar G012, özellikle bir arazi lastiği için çok duyarlıdır. Ayrıca hızlanma ve frenleme için yüksek seviyede çekiş gücü vardır. Virajlarda, yüksek hızlarda bile iyi bir tutuş ve denge sağlar.

Geolandar G012, neredeyse birinci sınıf rekabet seviyesinde performans gösterdiği yağmurlu koşullarda sürücüsünü etkilemek için tasarlanmıştır. Diğer bazı bütçe dostu arazi lastiklerinin aksine, virajlarda çok dengeli ve öngörülebilir bir his vermektedir. Ayrıca, kategori için fren mesafeleri başarılı şekilde kısadır.

Arazi lastikleri kategorisindeki en iyiler arasında olmasa da karda çekiş gücü konusunda da başarılıdır. Diğer bir deyişle, hafif karda iyi viraj alırsınız ve fren mesafeleri çok uzun olmaz. Ancak mucizeler beklememek gerek. Geolandar G012 tabiki bir kış lastiği kadar iyi performans göstermeyecektir.

Neyse ki Geolandar G012 mükemmel bir konfora sahiptir. Çok kadar yumuşak olmasa da sürüş kalitesi çoğu yolda pürüzsüzdür. Sırt gürültüsü de neredeyse buradaki birinci sınıf rekabet seviyesinde iyileştirilmiştir.

Peki Ya Arazi Çekişi?

Sert yüzeyler bu lastiğin yeterli olduğu yerlerdir. Arazide çok iyi çekiş gücü ve dengesi ile iyi bir performans ortaya koymaktadır. Bununla birlikte, kaya ve çamur bu lastiğin en iyi performansı değildir. Geolandar G012’in gücü, uzun ömürlülüktür. Yokohama, P-metrikte 10.000 km sırt aşınması garantisi ve LT-metrikte 75.000 km sırt aşınması garantisi sunmaktadır ki bu fiyat için oldukça iyidir.

Yokohama Geolandar AT G012 Artıları ve Eksileri

+ Otoyoldaki en sessiz arazi lastikleri arasında
+ Zorlu yollarda bile çok yumuşak sürüş kalitesi
+ Duyarlı ve doğrusal direksiyon
+ Kuru yüzeylerde mükemmel çekiş ve kavrama
+ Yağmurlu koşullarda çok dengeli ve tahmin edilebilir hissediyor
+ Kısa fren mesafesi ve ıslak asfaltta iyi yol tutuşu
+ Uzun sırt ömrü ve sırt giyim garantisi

– Çamurlu arazide çekiş ortalamanın altında

Yokohama Geolandar AT G012 Örümcek Grafik İnceleme

by lastikavcisi
BaşarımlarPuanlama
Harici Ses%77
Kuru Yol Tutuş%79
Kuru Frenleme%70
Karda Çekiş%88
Karda Yol Tutuş%74
Islak Yol Tutuş%60
Islak Yolda Frenleme%58
Kızaklama – Boyuna%50

Yorum yok

Yorum bırak