Bridgestone Dueler A/T 001 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Bridgestone Dueler A/T 001 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Paylaş
Bridgestone Dueler A/T 001 | Off-Road Lastik Model İnceleme

Japon lastik üreticisi  yolda ve yol dışında daha iyi performans sunan bir lastik üretmeye odaklandı ve Bridgestone Dueler A/T 001’i üretti. Bridgestone’u arazi lastikleriyle ilişkilendirmek müşteriler açısından biraz zorlayıcı oldu çünkü rakiplerinden daha sonra arazi lastikleri üretmeye başladı. Ancak Dueler A/T 001 beklentilerin üzerine çıkmayı başardı.

Bridgestone’un arazi lastiği kuru yollarda çok iyi performans gösteriyor. Oldukça duyarlı ve viraj hakimiyeti kolay. Ayrıca geniş bir çekiş ve yol tutuşu sunuluyor ve otoyol dengesi mükemmel. Ek olarak, Dueler A / T 001 ıslak koşullarda çok iyi performansa sahip. Off-road lastikler alanındaki birinci sınıf rakiplerine hem viraj alma hem de fren mesafelerinde kafa tutuyor.

Bridgestone lastiğinin çok etkileyici olduğu alanlardan biri de konfor. Sürüş kalitesi bir arazi lastiğinde en iyiler arasındadır. Dueler A/T 001 hem daha küçük hem de daha büyük kusurları ortadan kaldırıyor. Çok yüksek hızlarda bile lastikler gürültüsüz dönüyor. Konfor peşinde olduğunuz ilk kriter ise bu model arazi lastikleri arasında en iyilerden biridir.

Uzun ömür de ise Bridgestone Dueler A/T 001 90.000 km sırt aşınma garantisi sunar.

Bununla birlikte, bu arazi lastiği kum ve çakıl gibi sert yüzeylerde çok iyi performans gösterir, ancak kaya veya çamur için çekiş gücü yeterli gelmeyebilir.

Bridgestone Dueler A/T 001 Artıları ve Eksileri

+ Yolda olağanüstü yanıt verme
+ Kuru yüzeylerde mükemmel tutuş ve çekiş
+ Yağmurlu koşullarda çok iyi performans
+ Her arazi lastiği için son derece sessiz ve konforlu
+ Çok dayanıklı sırt bileşeni ve uzun sırt aşınması garantisi
+ Karda güvenli çekiş ve frenleme

– Derin çamurda çekiş gücü mükemmel değil
– Kayalık arazide zayıf çekiş

Bridgestone Dueler A/T 001 arazi lastiğine En iyi fiyat garantisi ile buraya tıklayarak hemen sahip olabilirsiniz!

ilginizi çekebilir:

Yorum yok

Yorum bırak