Sevgililer Günü’nde aracını çok sevenlere alabileceğiniz hediyeler:)

Sevgililer Günü’nde aracını çok sevenlere alabileceğiniz hediyeler:)

Paylaş
Sevgililer Günü’nde aracını çok sevenlere alabileceğiniz hediyeler:)

Kimileri vardır ki otomobillerini herkesten ve her şeyden daha çok sever. Bu kişiler otomobillerine gözü gibi bakar, sosyal medya profilleri otomobillerinin fotoğraflarıyla doludur ve sürekli otomobil buluşmalarına giderler. Bahsettiğimiz özelliklere ait kişilerden belki sizin etrafınızda da var, belki de sevgilinizdir:)

Otomobilini her şeyden çok sevenlere özel olarak bu Sevgililer Günü’nde alınabilecek hediye önerilerini sıraladık. Bu ürünlere özel bir de KolayOto avantajlarıyla kampanya hazırladık. http://kolayoto.com/sevgililer-gunune-ozel.html adresinden otomobilini her şeyden çok sevenlere özel hazırladığımız ürünlere göz atabilirsiniz.

– Lastik
Her otomobilini seven kişinin mutlaka önem verdiği bir nokta vardır, o da lastikler. Çünkü otomobilin motoru veya yürüyen aksamı ne kadar iyi olursa olsun, üretilen gücü zemine olması gerektiği gibi aktaramadıkça bir anlamı kalmıyor.

Biz de Sevgililer Günü’ne özel 13 adet lastik seçtik. KolayOto avantajları, peşin fiyatına 6 taksit ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz: http://kolayoto.com/sevgililer-gunune-ozel.html

sevgiliye alınabilecek hediyeler

 

Yolunu sürekli kaybedenlere özel: Navigasyon cihazı

Sevgililer günü hediyesi Sürekli yolculuk edenlere, yönünü bulmakta zorluk çekenlere ve yeni yerler keşfetmek isteyenlere navigasyon cihazları tam çözüm sunuyor.

Sevgililer Günü kampanyamıza özel olarak seçtiğimiz 2 navigasyon cihazını http://kolayoto.com/sevgililer-gunune-ozel.html adresinden inceleyebilirsiniz.

– Hoparlör

Müzik dinlemeyi çok seviyorsanız, veya alacağınız kişi otomobilinde dinlediği müzikten zevk almak ve sesleri kaliteli bir şekilde duymak istiyorsa Sevgililer Günü’ne seçtiğimiz Sony hoparlör tam ona göre.

3 Yollu, 17CM çaplı, 230 WATT Sony XS-GT1738F oto hoparlörü ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 6 taksit ile KolayOto’da. İncelemek için: http://kolayoto.com/sony-xs-gt1738f-260-watt-oto-hoparlor-3-yollu.html

 

 

– Yıkama Makinesi

Otomobiline gözü gibi bakan herkes otomobilindeki en ufak toz tanesinden bile rahatsızlık duyar. Bazı araç sahipleri o kadar titiz olur ki, otomobilinin kirleneceğini düşündüğü yollardan bile geçmez. İşte o kişilere özel olarak seçtiğimiz bir hediyemiz var: KL marka basınçlı yıkama makinesi!

1500W motor gücünde, 80 bar su basıncı sağlayan ve 5 metre hortum uzunluğu bulunan bu ürüne de ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 6 taksit ile sahip olabilirsiniz. İncelemek için: http://kolayoto.com/kl-kly1500-1500watt-80bar-basncl-ykama-makinesi.html

– Ofis koltuğu

Ofis koltuğu diye bakılınca çok basit gibi dursa da aslında yarış koltuğu tasarımına sahip çok özel bir koltuk.

Otomobil yarışları için özel olarak üretim yapan Sparco’nun genel kullanım için tasarladığı ve birebir yarış koltuğu tasarımına sahip bu koltuk sıradan çalışma koltuklarına pek benzemiyor.

Nefes alan özel kumaşa ve özel dikiş tasarımına sahip. Mutlaka incelenmesi gereken bu ürüne buradan göz atabilirsiniz ve ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 6 taksit ile sahip olabilirsiniz. http://kolayoto.com/sparco-kuma-ofis-koltuu.html

Yorum yok

Yorum bırak