Pirelli Lastik Fiyatları

Pirelli Lastik Fiyatları

Paylaş
Pirelli Lastik Fiyatları

Kuruluşundan bu yana yaptığı girişimler ve lastik sektörüne kazandırdığı değerler ile ilk günden bu yana dünyanın en iyileri arasında yer alan İtalyan lastik firması Pirelli 1872 yılından günümüze başarıdan başarıya koşmaktadır. Formula 1 araçlarının tek lastik üreticisi olma özelliğini de bünyesinde barındırarak uluslar arası platformda prestij sahibi olmuştur.

Kullanıcılarına karşı sorumluluklarını koruyarak 140 yıldır en kaliteli hizmeti sunmaktan geri durmamıştır. Pirelli lastikleri ultra performans sahibi olmasının yanı sıra uzun ömürlü kullanıma sahip olmasıyla da yaz ve kış mevsimlerinde her zaman ilk tercihlerden olmuştur.

Pirelli2

Her türlü iklim şartlarında ve her türlü yol yapısında kullanım yapılabilmesini sağlayan Pirelli lastikleri şartlar ne olursa olsun performansından hiçbir kayıp vermemektedir.

Yalnızca kalite olarak değil uygun fiyat seçenekleriyle de kullanıcılarından tam not alan marka kış lastiklerinde 112,88 TL’den başlayan fiyatlarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştır. http://kolayoto.com/pirelli-lastik-fiyatlari bağlantısından tüm Pirelli lastiklerinin fiyatlarını ve özelliklerini incelerken 104,96’den başlayan yaz lastikleri ilginizi çekmekte gecikmeyecektir.

Yorum yok

Yorum bırak