KolayOto’dan Akü Sevkiyatlarına Özel Kutu

KolayOto’dan Akü Sevkiyatlarına Özel Kutu

Paylaş
KolayOto’dan Akü Sevkiyatlarına Özel Kutu

Türkiye çapında geniş partner ağı ile birlikte otomobil sahiplerinin ihtiyaçlarını tek noktadan çözümlemeleri için yola çıkan KolayOto,  otomobil sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmet yelpazesini geliştirmeye devam ediyor.

KolayOto’da satılan “Özel Kutu” işaretli aküler Türkiye’de henüz bir standardı olmamasına rağmen Uluslar Arası Hava Taşımacılığı Birliği (International Air Transport Association – IATA) ve Birleşik Devletler Ulaştırma Bakanlığı Boru Hattı ve Tehlikeli Madde Güvenlik İdaresi’nin (Pipeline and Hazardous Materials Safety Administration of the U.S. Department of Transportation – PHMSA) UN 2794 sayılı standartlarından referans alınarak 10mm Genleştirilmiş Polistiren Strafor ve KSSSK Full 140gr B+C Dalga özel karton kutu içerisinde sevk edilmeye başlandı.

Ürünlerin üzerinde kırılgan ve dik tutulmasını işaret eden göstergelere ek olarak “Burası kolinin üst tarafıdır bu şekilde taşıyınız” ve “Bu yazıyı okuyorsanız koliyi ters tutuyorsunuz” yazan etiketler yapıştırılarak yapılan gönderiler aynı zamanda KolayOto’nun akü gönderileri için özel olarak üretilmiş paletler ile sevk ediliyor.

KolayOto kullanıcılarına akülerini teslim alırken bir hasar ile karşılaşılması durumunda %100 Müşteri Memnuniyeti ve 30 Gün İçerisinde İade Güvencesi kapsamında yeni bir ürün ile değişim güvencesi sunuyor.

KolayOto’nun Kurucu Ortağı Onur Eren konuyla ilgili “Otomotiv sektörünün geleceğinin otomobil sahiplerinin memnuniyetine bağlı olduğuna inanıyoruz.  Bir tüketicinin memnuniyetinin, üretici, toptancı, perakendeci ve servis sağlayıcıları içeren çok sayıda paydaşın ortak bir hedef için bir arada çalışıp iş birliği yapmasının sonucu olduğunu düşünüyoruz.  Üreticiden tüketiciye uzanan değer zincirinde, doğrudan müşteriye dokunan bir paydaş olarak, ürünlerin tüketicilere üretildikleri standartlara en uygun şekilde ulaşmasını temin etmek amacıyla sorumluluk alıyor ve kullanıcılarımızın memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.” şeklinde bilgi verdi.

KolayOto avantajları, 30 gün iade ve ücretsiz kargo fırsatlarıyla otomobilinize uygun akü alışverişine hemen başlamak için: http://kolayoto.com/aku

Yorum yok

Yorum bırak