Pirelli 185 60 15

Pirelli 185 60 15

Paylaş
Pirelli 185 60 15

İtalya’nın Milano kentinde sektöre ilk adımlarını atan Pirelli’nin Giovanni Battista Pirelli tarafından 1872 yılınca kurularak başlayan yolculuğu hızına hız katarak devam ediyor. 50 yılı aşkın bir süredir ülkemizde faaliyetlerini sürdüren marka, Formula 1 lastiklerinin üretimini de yine ülkemizde yapmaktadır. Formula’dan motor sporlarına kadar çok sayıda alanda mücadele verirken bu alanlardaki tecrübesini normal kullanıcılara da aktarmaktan geri durmamıştır.

Kış lastiği olarak ürettiği Pirelli Snowcontrol Serie 3 lastikleri kış mevsiminin tüm zorlukları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş ve kullanıcılarının beğenisine sunulduğu günden bu yana kış mevsimlerinin vazgeçilmezi olmuştur.

http://kolayoto.com/pirelli-winter-snowcontrol-serie-3-185-60r15.html ürünü 185 60 15 ve daha birçok farklı ebatta üretilmektedir. 150,72 TL olarak fiyatlandırılmasıyla da kış aylarının en büyük destekçisi olmayı sürdürmektedir.

Pirelli Snowcontrol Serie 3 lastiklerinin IBS Teknolojisi kullanılarak tasarlanan yapısı ıslak ve kuru zeminin yanı sıra karlı ve çamurlu zeminlerde de performansı zirvede tutma konusunda uzman. Kış şartlarında en çok ihtiyaç duyulan yol tutuş ve kısa fren mesafesi gibi konularda da oldukça başarılı sonuçlar veren lastik en zor hava ve yol şartlarının baş düşmanı olarak yanınızda yer alıyor.

Yorum yok

Yorum bırak