Lassa 205 55 16

Lassa 205 55 16

Paylaş
Lassa 205 55 16

Yalnızca normal kullanımlar için değil yarış lastikleri konusunda da kendini ispat eden Lassa, teknolojisinin yollarla sınırlı kalmadığını göstererek kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. 2005 yılından bu yana yarış lastiği üreten Lassa’nın lastiklerini kullanarak başarıdan başarıya koşan Lassa Rally Team, 2009’dan bu yana yurtdışı parkurlarda ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Performans konusunda en hassas kullanıcılar arasında olan 205 55 16 ebat kullanıcıları Lassa’nın spor araçlar için geliştirdiği en yeni performans lastiği olan Lassa Phenoma karşısında hayranlıklarını gizleyemiyorlar.

http://kolayoto.com/lassa-phenoma-205-55r16-94w-xl.html lastikleri ile yepyeni bir soluk getiren Lassa, Phenoma’nın ıslak ve kuru zeminlerde manevralara hızlı cevaplar vererek ve üstün fren kabiliyetiyle kendisine hayran bırakıyor.

Yüksek hızlarda dahi yola sıkı sıkıya tutunan Lassa Phenoma ek naylon sırt katı ile daha dengeli sürüş sağlarken direksiyon hassasiyetini de had safhaya ulaştırmıştır. Performansı zirvede yaşatırken güvenlikten de taviz vermemesi kendine yakışır bir tutum olmuştur.

Lassa Phenoma yaz lastiklerinin 239,85 TL olan fiyatı da lastiğin gönüllerde taht kuran bir başka özelliği.

Yorum yok

Yorum bırak