Lassa 195 65 15

Lassa 195 65 15

Paylaş
Lassa 195 65 15

Lassa lastik üretmenin ve yeni teknolojiler kazanmanın çok ötesinde tüm bu teknoloji ve ürünlerin kullanımından da sorumlu oluyor. En iyi lastiği en iyi hizmet ile sunmak Lassa’nın felsefesinin temelinde yatan en büyük olgudur. Bu sebeptendir ki olası tüm durumlar için kullanım sonrası hizmet ağını da oldukça geliştirmiştir. Hızlı ve yaygın servis ağı ile her zaman lastiklerinin arkasında duran Lassa kullanıcılarını da güvende hissettirmek için elinden geleni yapıyor.

195 65 15 ebatları için yaz ve kış lastiği olarak ürettiği modeller ile rakipleri arasındaki farkını hemen ortaya koyuyor.

http://kolayoto.com/lassa-lastikleri ihtiyacınız olan en doğru lastiğe ulaşmanız için adeta bir rehber niteliğindedir.

Türkiye’nin yerli üretim yapan en büyük lastik markası olarak en iyi bildiği en iyi tanıdığı yollar için en doğru seçenek oldukları tezini her zaman savunuyor ve ürettikleri her lastikle de bu tezi doğruluyorlar.

Lassa, dayanıklılık ve kaliteye çok fazla önem vererek kuru zeminde alınan performansın aynı ölçüde ıslak zeminde de alınması için uzun süren araştırmalar sonucunda başarılı olarak bir kez daha kullanıcılarının takdirini kazanmıştır.

Yorum yok

Yorum bırak