Pirelli Scorpion All Terrain Plus | Off-Road Lastik Model İnceleme

Pirelli Scorpion All Terrain Plus | Off-Road Lastik Model İnceleme

Paylaş
Pirelli Scorpion All Terrain Plus | Off-Road Lastik Model İnceleme

Pirelli’nin arazi lastiği Pirelli Scorpion All Terrain Plus çoğu durumda iyi bir performans sergilemektedir, ancak asfaltta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor diyebiliriz. Çoğu Pirelli lastiği gibi oldukça duyarlıdır ve neredeyse bir touring lastiği gibi çalışmaktadır. Ayrıca başarılı bir kavrama ve çekiş gücü vardır. SUV veya pikap sahibi iseniz özellikle virajlarda direksiyon hakimiyeti performansını hissedeceksiniz.

Scorpion All Terrain Plus ıslak koşullarda olağanüstü iyi performans gösterir. Sunulan geniş bir çekiş gücü vardır ve virajlarda kurduğu dengeyi ve yolla temasını hissettirmektedir. Yüksek suda kızaklama direnci ile de olduça etkileyicidir. Ayrıca, çoğu arazi lastiğinde bulacağınızdan daha iyi olan karda çekiş gücünden de bahsetmesek olmaz.

Sürüş kalitesi ve konforu konusunda da başarılı olan bu arazi lastiği, pürüzlü yüzeylerde biraz gürültülü olabilir. Ancak bu sadece bu arazi kategorisindeki en iyi lastiklerle karşılaştırdığınızda bir sorundur.

Off-road lastiği olarak Pirelli Scorpion AT Plus sert yüzeylerde iyi performans gösterir, ancak derin çamurda veya büyük kayalarda zarar görebilir. Sırt ömrü çok iyidir ve marka 75 bin kilometre sırt aşınması garantisi sunmaktadır. Bu ömür en iyi rakiplerinden biraz daha kısadır.

Pirelli Scorpion All Terrain Plus Artıları ve Eksileri

+ Kuru zeminlerde mükemmel yol tutuşu ve duyarlılık
+ Çok iyi karayolu stabilitesi
+ Mükemmel suda kızaklama direnci
+ Islak zeminde çok iyi çekiş ve frenleme
+ Sert ambalajlı yüzeylerde olağanüstü performans
+ Karda çok iyi çekiş, yol tutuşu ve frenleme

– Derin çamur için en iyi seçenek değil

– Yanakları bazı arazi lastikleri kadar sağlam değildir

– Pürüzlü yüzeylerde gürültülü sürüş

Pirelli Scorpion AT Plus 225/65 R17 102H ebadına 1177 ₺‘ye,
Pirelli Scorpion All Terrain Plus 275/65R17 115T ebadına 1131 ₺‘ye en iyi fiyat garantisi, 6 taksit ve ücretsiz kargo ile sahip olabilirsiniz!

Diğer Off-road/arazi lastiklerimizi incelemek için tıklayınız.

Yorum yok

Yorum bırak