Sezon Başlıyor!!! 16-17 Nisan Ege Rallisi

Sezon Başlıyor!!! 16-17 Nisan Ege Rallisi

Paylaş
Sezon Başlıyor!!! 16-17 Nisan Ege Rallisi

Ralli sezonu 16 Nisan Cumartesi saat 13:30’da başlıyor. İlk yarış EOSK (Ege Otomobil Sporları Kulübü) Ege Rallisi…

Forum Bornova’da yarışın startı veriliyor, İnciraltı’nda servis alanı bulunuyor.

2016 sezonunun ilk rallisine 50 ekip kayıt yaptırdı. Kayıt listesinde göze çarpan otomobiller ve Türkiye’de ilk defa yarışacak modeller de mevcut.

Ekipler 16 Nisan Cumartesi günü 15:13 itibariyle ilk etaba başlıyorlar. İlk gün 2 etap geçtikten sonra İzmir Ülkü Yarış Pisti’ne ulaşarak burada özel seyirci etabını geçecekler. İki otomobilin yanyana yarışacağı bu etap 18:29’da başlayacak.

17 Nisan Pazar günü ise 2 kısım üzerinden 4 etap geçilecek. Rallinin son etabı, bu sezon Türkiye’de de uygulanmaya başlanan ve yarışmacılara ek puanlar kazandıracak “powerstage” adlı etap.

Yeni otomobiller, yarışmacılar ve yeni takımlar ile 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası çok çetin bir mücadeleye sahne olacak gibi duruyor.

KolayOto sponsorluğunda yarışan Orhan Avcıoğlu ise Ege Rallisi’nde Ford Fiesta S2000 ile mücadele edecek. Orhan, geçen sene Ege Rallisi’ni 5. sırada tamamlamıştı. Orhan’ın bu seneki amacı Ege Rallisi’ni kazanmak.

Ege Rallisi boyunca sosyal medya hesaplarımızdan haberler ve fotoğraflar yayınlayacağız. Bizi takip etmeyi unutmayın!

Facebook sayfamız: https://www.facebook.com/KolayOtocom
Twitter hesabımız: https://twitter.com/kolayoto
Instagram profilimiz: https://www.instagram.com/kolayoto/

2016 Ege Rallisi etap haritası.
2016 Ege Rallisi etap haritası. Kırmızı ile işaretli olanlar ekiplerin zamana karşı yarışacağı trafiğe kapalı yollar. Yeşil ile belirtilen yol ise yarışmacıların trafik kurallarına uyarak yol aldığı, iki özel etap arası ulaşım sağlayan transfer yolları.
2016 Ege Rallisi'nin kayıt listesinde 50 ekip mevcut. Listenin en altında yer alan Historic klasman, ralliye ayrı bir heyecan katacak!
2016 Ege Rallisi’nin kayıt listesinde 50 ekip mevcut. Listenin en altında yer alan Historic klasman, ralliye ayrı bir heyecan katacak!

Yorum yok

Yorum bırak