Pirelli 225 45 17

Pirelli 225 45 17

Paylaş
Pirelli 225 45 17

Yılların tecrübesi ve deneyimiyle kullanıcılarına daima en iyi kalite ve hizmeti sunmayı kendine ilke edinen Pirelli her kesimden insana hitap ederek gelişmiş teknolojisini tüm insanlıkla buluşturmayı hedefliyor. Asla sahip oldukları ile yetinmeyip her daim daha iyi lastik üretmek için çabalayan ve çabalarının sonucunu alarak zirvedeki yerini koruyor.

PZero Nero lastiklerinin geliştirilmiş hali olan Pirelli PZero Nero GT 225 45 17 ebatları için XL modeliyle karşımıza çıkıyor. Arttırılmış performansı ve geliştirilmiş teknolojisiyle orta ölçekli sedan ve spor araçlar için 240,36 TL’den satışa sunulmuştur.

http://kolayoto.com/pirelli-pzero-nero-gt-225-45-r-17-xl-94y.html yapısındaki dengeli silika ile aşınma direnci arttırılmıştır. Maksimum performans sloganıyla üretime geçen Pirelli PZero Nero GT lastikleri performansı zirvede yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday.

Islak yada kuru tüm zeminlerde üst düzey bir tutunma sağlayarak yaz lastikleri arasında farkını ortaya koyuyor. Yeni nesil desen tasarımı ile de modifiye dünyasına göz kırpan lastik şık görünümüyle de göz dolduruyor.

Yorum yok

Yorum bırak