Petlas Lastik Fiyatları

Petlas Lastik Fiyatları

Paylaş
Petlas Lastik Fiyatları

Türkiye’nin önde gelen lastik üreticilerinden biri olarak 1976 yılında kurulan Petlas ilk lastiğini 1989 yılında üretmiştir. Birçok farklı tür araç için ürettiği kaliteli lastikleri Avrupa başta olmak üzere 90’ın üzerinde ülkede satışını sağlayarak küresel bağlamda ciddi başarılar elde etmiştir. Bu başarıları sayesinde hızlı bir büyüme sağlayan ve ülke ekonomisine ciddi katkıları olan firma ilk yerli savaş uçağı lastiği üreticisi olarak ta farkını ortaya koyuyor.

Petlas her daim gelişime açık yapısı ve üretkenliğiyle yoluna devam ederken bu alanda çok ciddi yatırımlar yaparak teknolojisini ileri taşıyor. Başarısı ve kalitesi ISO-9001 ve AQAP-100 kalite güvence belgeleriyle tescillenen marka tüm zemin ve hava koşullarında kullanıcılarının Petlas lastiklerden en iyi verimi alması için çalışmalarını yürütüyor.

petlas2

Oldukça rekabetçi fiyatlarıyla da sektörde adından sıkça söz ettiren Petlas, kış lastiklerinde 110,07 TL’den başlayan ekonomik bir fiyat uygularken yaz lastiklerinde de 118,13 TL’den başlayan aynı şekilde cazip bir fiyatla lastiklerini satışa sunmaktadır.

http://kolayoto.com/petlas-lastik-fiyatlari sayfasından tüm Petlas ürünlerine ulaşarak yaz ve kış lastikleriniz için en doğru tercihleri yapabilirsiniz.

Yorum yok

Yorum bırak