Yararlı Bilgiler

Oto buzdolabı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Yaz mevsiminde otomobil ile ister pikniğe ister yolculuğa çıkın, araç içi oto buzdolapları hayat kurtarıcı olur. Araç içi buzdolabı alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Öncelikle ebatına dikkat

Eğer çekirdek aileyseniz 40-50 litre buzdolabı size yeterli olacaktır. Çocuklu ya da kalabalık aileyseniz veya 6-7 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa 65 litre ve üzeri oto buzdolaplarını tercih ederek pikniklerinizi veya yolculuklarınızı daha rahat geçirebilirsiniz.

Araç içi buzdolapları genellikle arka koltukta veya bagaj kısmında taşınır. Küçük bir otomobiliniz varsa daha küçük hacimli araç içi buzdolaplarını tercih edebilirsiniz. Ancak Ford Fiesta gibi araçlarda 50 litrelik buzdolapları rahatlıkla sığar.

Oto buzdolaplarını gücü çakmak girişinden alır

Araç içinde kullanacağınız buzdolabının ihtiyaç duyduğu gücü çakmak girişinden alması yaygın bir özellik. 12V buzdolapları düşük güç tüketirler. Ayrıca adaptör yardımıyla 220V priz ile de çalışan modelleri var. Eğer almayı düşündüğünüz oto buzdolabının ihtiyaç duyduğu güç yüksekse daha kısa sürede soğutma sağlayacak, böylece içindeki malzemeler daha kısa sürede soğuyacaktır. Daha az enerji tüketmesi de böylece mümkün.

Soğuğu koruması izolasyon sayesinde

Piyasada bulabileceğiniz ortalama ürünlerin çoğu neredeyse aynı malzemeden üretmiştir. Ancak önemli olan kapak izolasyonudur. Isı geçirgenliği az olan ürünler ile yan duvarlar yapılmış olabilir, kapak izolasyon contası hakkında ürün detayında ne yazdığına da dikkat etmelisiniz.

İhtiyacınıza en uygun oto buzdolaplarını peşin fiyatına 6 taksit, ücretsiz kargo ve Kolayoto avantajlarıyla satın almak için ➡ http://kolayoto.com/aksesuarlar/oto-aksesuarlar/arac-buzdolaplari.html adresini ziyaret edin.

KolayOto’da satışta olan oto buzdolaplarının güncel fiyatları için linke tıklayabilirsiniz: http://kolayoto.com/aksesuarlar/oto-aksesuarlar/arac-buzdolaplari.html

İlginizi çekebilecek en taze yazılar

Hafif Ticari Araçlar İçin Kış Lastiği Zorunluğu

1. Ticari Araçlarda Kış Lastiği Zorunluluğu Kış lastiği zorunluluğu, hafif ticari araçlar için zorunlu tutulan…

1 sene ago

Kış Lastiği Nedir?|Bir Kış Lastiğinde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

1. Kış Lastiği Nedir? Yılın araçlar açısından en tehlikeli dönemlerinin kış ayları olduğunu birçoğumuz biliyoruz,…

1 sene ago

Michelin CrossClimate 2 | Lastik Model İnceleme

Michelin CrossClimate 2, önceki modeli CrossClimate’ın performansından fazlasını sunmayı hedefliyor. Michelin’in bu modeli SUV, 4x4…

3 sene ago

Goodyear Eagle Sport All-Season | Lastik Model İnceleme

Goodyear Eagle Sport All-Season, mükemmel yol tutuşu ile dört mevsim lastik ihtiyacını bir arada karşılayan…

3 sene ago

Yeni AB Lastik Etiketi Uygulamasında Neler Var? Yeni AB Lastik Etiketi Yönetmeliği 2021

17 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan ve 1 Mayıs’ta yürürlüğe girmesi beklenen yeni AB…

3 sene ago

Goodyear EfficientGrip Performance 2 | Lastik Model İnceleme

Goodyear EfficientGrip Performance, markanın spor coupe ve lüks sedan sürücüleri için üretilmiş yüksek performanslı yaz…

3 sene ago