Liderlere Yakışır Uygulama: “KolayOto Yolda”

Liderlere Yakışır Uygulama: “KolayOto Yolda”

Paylaş
Liderlere Yakışır Uygulama: “KolayOto Yolda”

Türkiye’nin lider online lastik uzmanı KolayOto, “KolayOto Yolda” akıllı telefon uygulamasını sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

KolayOto Yolda, kullanıcıların bulundukları konuma en yakın lastik servislerini bulabilmeleri ve ihtiyaçları olan hizmeti daha kolay bir şekilde alabilmeleri için geliştirilen bir akıllı telefon uygulamasıdır.

81 İlde Geniş Servis Ağı, 7 Binden Fazla Servis Noktası

“KolayOto Yolda” kullanıcıları olarak, 81 ilde, 7 Binden fazla servis noktası ile, KolayOto güvencesi altında, bulunduğunuz konuma en yakın montaj noktalarını, yedek parça, aksesuar, sigorta ve akü mağazalarını görüntüleyebileceksiniz. Bu sayede ihtiyacınız olan hizmeti daha pratik ve hızlı bir şekilde alıyor olacaksınız.

Uygulama içi Mesajlaşma İmkanı

Uygulama içi mesajlaşma imkânı ile servis yetkilileriyle görüşebilecek, gerekli bilgileri servise gitmeden temin edebilecek ve böylelikle hem zamandan hem maliyetten tasarruf edebileceksiniz.

Devrim Değil Evrim

KolayOto’nun Kurucu Ortağı Onur Eren güncel gelişmeleri şöyle değerlendiriyor: “Kullanıcı deneyiminin dijitalleşmesini bir devrim yerine evrim olarak ele alıyoruz. Uzun vadeyi dikkate alarak, titizlikle attığımız her adımda, otomobil sahibi kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına odaklanıyor, memnuniyetlerini ölçümleyerek işimizi geliştiriyoruz. Hızla dijitalleşen kullanıcı deneyimini yönlendiren konumumuzu koruyabilmek için sürekli gelişime yönelik yenilikleri devreye alıyoruz.”

KolayOto Yolda‘yı sizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz…

Siz de servisinizi KolayOto Partner Ağına ekleyin,
Türkiye çapındaki ayrıcalıklı hizmet noktaları arasında yerinizi alın!

Yorum yok

Yorum bırak